Нетверезий канадець заснув у чужому ліжку і налякав господарку дому

Нетверезий канадець заснув у чужому ліжку і налякав господарку дому

Фото: Unsplash

Його помешкання розташоване за 18 км від дому, де заснув.

У канадському селищі Вейкфілд чоловік напідпитку сплутав чужий будинок зі своїм, вдерся всередину і ліг спати. Його у ліжку виявила господиня дому.

Про це пише СТV News.

Літня мешканка повернулася додому близько другої години ночі, коли у ліжку побачила чоловіка, що спить. Вона злякалась, проте не будила незнайомця. Вона пішла до поліцейського відділку, і разом звідти разом з копами пішла додому.

Поліцейські розбудили хлопця. Він був впевнений у тому, що перебуває у себе вдома. Копи з’ясували, що через свій нетверезий стан він помилково зайшов  до чужого помешкання, а його будинок розташований за 18 км від місця, де він заснув.

Чоловікові виписали штраф у розмірі 496 канадських доларів (9,4 тис. грн) за перебування у чужій приватній власності без поважної причини. Жінка вирішила не писати заяву на чоловіка, і тоді його відвезли додому. Копи зазначили, що незнайомець виявився вихованим, бо зняв черевики перед тим, як лягти у ліжко.

Нагадаємо, в американському штаті Монтана, США, до одного з готельних номерів пробрався ведмідь. Клишоногого гостя виявили у ванній кімнаті на раковині, де він мирно спав.

Повʼязані теми:

Наступна публікація