Невідомий автор випустила першу книжку про приголомшливий секс для мусульманок

Невідомий автор випустила першу книжку про приголомшливий секс для мусульманок

Фото: pixabay.com

Автор радить займатися сексом лише зі своїм чоловіком, але отримувати з ним повний спектр сексуальних вражень.

Минулого тижня опублікували посібник з сексу для жінок-мусульманок. Його автор вирішила залишитися невідомою та підписалася псевдонімом Ум Муладхат.

Про це повідомляє The Guardian.

Це перший посібник такого характеру для мусульманок. На його створення автора надихнуло зізнання подруги про її жахливе сексуальне життя. 

Поради стосуються усього, від поцілунків до цікавих поз, а основним посилом є те, що мусульманські жінки можуть і повинні насолоджуватися різноманітним статевим життям і займати провідні позиції у фізичних стосунках. Муладхат радить займатися сексом лише зі своїм чоловіком, але отримувати з ним повний спектр сексуальних вражень.

Хоча деякі критики звинувачували автора у фетишизації жінок-мусульман і заохоченні розбещеності, читачам книжка сподобалася. "Я отримала обнадійливі відгуки, але також значну кількість принизливих та огидних повідомлень", – зізналася Муладхат. 

"Одна жінка сказала, що вона [книжка] не потрібна, вони усього навчаються від своїх матерів. Я сумніваюся, що будь-яка мама говорить так докладно, як і я", – зауважила автор посібника.

Шаїста Ґохір, голова Мусульманської жіночої мережі Великобританії, високо оцінила книжку Муладхат за спонукання жінок "говорити про секс". За її словами, жінкам з дитинства вбивають у голову почуття провини, пов'язане з сексом.

"Це зображується як щось брудне, де жіноча сексуальність часто контролюється. Це призводить до того, що жінки вступають у шлюб, не маючи впевненості сказати: "Я не насолоджуюся цим" або "Я хочу цього". Настав час говорити про цю тему більш відкрито", – заявила Ґохір.

Нагадаємо, нещодавнє дослідження показало, що майже половина японців залишаються незайманими у свої 30 років. Це може призвести до зменшення населення країни.

Ольга Горбачова зняла кліп про досягнення жінками оргазму: Шкодую, що покинула займатися вум-білдінгом

Ольга Горбачова зняла кліп про досягнення жінками оргазму: Шкодую, що покинула займатися вум-білдінгом

Повʼязані теми:

Наступна публікація