Нові відкриття про чоловічу фізіологію та мем про "Олега". Позитивні новини тижня

Нові відкриття про чоловічу фізіологію та мем про "Олега". Позитивні новини тижня

Фото: thestocks.im

ТСН.ua зібрав цікаві новини за останні робочі дні.

Наприкінці робочого тижня ТСН.ua зібрав найприємніші новини за останні дні.

Цього тижня, зокрема, було знайдено невідомий малюнок Леонардо Да Вінчі та розкриті нові секрети чоловічої фізіології.

1. Тренажер на плаву

Італійські архітектори розробили проект тренажерного залу, який плаватиме річкою Сеною у Парижі, використовуючи енергію людей, які в ньому займаються. Спортзал-човен буде 20 метрів завдовжки та зможе вміщувати до 45 осіб водночас та буде абсолютно енергоефективним, адже плаватиме винятково за рахунок енергії людей, що займаються на вбудованих велотренажерах і бігових доріжках.

Фото: carloratti.com

2. Віднайдений малюнок Да Вінчі

Французький пенсіонер виявив у себе вдома невідомий раніше малюнок Леонардо да Вінчі, на якому зображений святий Себастьян, прив'язаний до дерева. Чоловік, чиє ім'я не називається, знайшов малюнок, вартість якого оцінили у 15 млн євро,  у сімейній колекції.

Фото: tajan

3. Картопляна дієта

Австралієць Ендрю Тейлор рік тому заприсягся не їсти нічого, окрім картоплі. Так, йому вдалося схуднути більш ніж на 50 кг та побороти депресію. За словами чоловіка, у цьому експерименті його навіть підтримав лікар, хоча й не рекомендував так ризикувати. 

Фото: facebook.com/spudfit

4. "Олегу, де макет"

Користувачі соціальних мереж створили новий мем про замовника, який не може дочекатися від дизайнера виконаної роботи.

5. Капелюх Савченко

Цього тижня нардеп Надія Савченко, яка провела таємні переговори з ватажками терористів "ДНР" і "ЛНР", вразила своїм нетрадиційним вбранням у якому з'явилася перед журналістами. Зокрема, найбільший подив та обговорювання викликала шапка нардепа. 

Фото: скриншот з відео

6. Нові відкриття про чоловічий статевий орган

Чоловічий пеніс не містить кісток, тоді як в цьому органі самців горил, шимпанзе, макак, єнотів і моржів вони є. У чоловічих особин мишей також є крихітна кістка у статевому органі. І навіть найдавніші предки приматів і хижаків її мали, згідно з даними нового дослідження британських вчених. Фахівці припускають, що предки людей з часом втратили кістки в пенісі, оскільки стали будувати більше моногамних взаємин. Більше про нове дослідження читайте тут.  

Фото: thestocks.im

7. Спроба втечі маленьких панденят

У Мережі набирає популярності відео, на якому маленькі пандочки намагаються втекти з зооцентру. Надзвичайно милий інцидент стався у Китаї, в провінції Сичуань.

8. Цікаві пошукові запити українців

І насамкінець – стало відомо, що найчастіше шукали українці у Мережі протягом 2016 року. Пошуковики Google та Яндекс оприлюднили головні запити.

9. Сотня ялинок удома

Німецька родина вирішила більш ніж масштабно підготуватися до новорічних свят та прикрасила свій дім сотнею різдвяних ялинок. Господарі розповідають, що святкову колекцію збирали більше 5 років. І тепер оздоблені ялинки стоять майже у всіх кімнатах стометрового будинку.  

10. Повернення до України "Скіфського золота"

У середу, 14 грудня 2016 року, суд Нідерландів постановив повернути "Скіфське золото" Україні, яке було вивезено із Криму на виставку до Європи. Однак рішення набуде чинності після трьох місяців, виділених на подання апеляції, а так звана кримська "влада" вже заявила про наміри оскаржити рішення суду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація