Офіційний Twitter України оригінально втрутився в епічну суперечку щодо чізбургера в Google та Apple

Офіційний Twitter України оригінально втрутився в епічну суперечку щодо чізбургера в Google та Apple

Фото: pixabay.com

В Україні запропонували додати емодзі з борщем.

Офіційний Twitter України, який ведуть СММ-ники з Адміністрації Президента та МЗС України, запропонував Google та Apple ввести емодзі з борщем.

Справа у тому, що користувачі соціальних мереж на Заході вже декілька днів обговорюють емодзі чізбургера в Google та Apple. Користувач Twitter Томас Баекдал помітив, що обидві компанії у різному порядку зображують інгридієнти цієї страви. Після того західні юзери сперечаються, чиє емодзі правильне і як взагалі правильно готувати чізбургер.

На суперечку вже відреагував генеральний директор Google Сундар Пічаї. Він заявив, що негайно кине усі свої справи, аби вирішити проблему з емодзі чізбургера. Але у тому випадку, «якщо усі прийдуть до згоди щодо правильного варіанту».

Акаунт України в Twitter підняв дискусію на ще вищий рівень, запропонувавши Google та Apple додати емодзі з борщем.

«Нещодавно Томас Баекдал почав важливу дискусію щодо емодзі бургерів. Ми хочемо піти ще далі: Google та Apple, час додати емодзі з борщем!», - написав він і навіть запропонував свій варіант емодзі для обох компаній. 

Зображення української страви для обох компаній пропонуються однакові. Певно для того, щоб юзери порозумілися бодай з приводу борщу, якщо з чизбургером порозумітися не можуть.

Повʼязані теми:

Наступна публікація