Палка учасниця проросійських мітингів та "солдатська мати" перетворилась на "біженку з Донецька"

"Гастролі" жінки, яка активно виступала в Україні, продовжились в Росії.

У російському Новочеркаську на мітингу на підтримку Криму та східної України виступила добре відома в Україні "гастролерка", яку бачили на проросійських мітингах у Харкові, Севастополі та Києві.

Жінка виступила зі сцени, представившись біженкою з Донецька, і розповіла, як "тікала вночі". Виступ показали в сюжеті російського Першого каналу.

"Буквально вчора вночі, пробираючись у, можна сказати, жахливих умовах, ми практично, можна сказати, тікали з Донецька. Це було дуже боляче", - віщала жінка зі сцени.

Раніше "гастролерка" в ролі "одеситки" виступала в Севастополі – просила допомоги в Росії. А кількома днями раніше жінка, замотана в російський прапор, демонструвала свій ораторський талант на мітингу у Харкові.

Бачили палку білявку і в лютому у Києві – у футболці "солдатської матері" і з символікою Партії регіонів вона ходила до барикад на Грушевського. Як повідомляли ЗМІ, разом з нею роль "солдатської матері" виконувала регіоналка, яка синів не має.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко заявила, що  мітинги на підтримку Росії у Криму та східних регіонах - фальшиві і організовані російськими спецслужбами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація