Панда Саакашвілі та пес Добкін. Новий iPhone X перетворив політиків на тварин

Панда Саакашвілі та пес Добкін. Новий iPhone X перетворив політиків на тварин

Фото: ТСН.ua

ТСН.ua поекспериментував з відомими українськими мемами.

Скільки б юзери не розхвалювали технічні характеристики нового iPhone X, однією з найпопулярніших його функцій стало використання так званих 3D-емоджі.

Можливість записати жартівливе відеоповідомлення у 3D-масці кумедного звірятка, яке повторює міміку, неабияк тішить користувачів в усьому світі. Фішка стала настільки популярною, що вже перетворилася на візитівку Apple, а самі емоджі стали не менш пізнаванними, ніж класичні іконки смайлів. 

ТСН.ua вирішив протестувати, як працюють 3D-емоджі, на прикладі відомих українських політичних мемів. З «живими» масками айфонівських тваринок конфузи та ляпи чиновників стали ще смішнішими.

Політичні меми з емоціями iPhone X

Ми вирішили протестувати, як працюють 3D-емоджі нового iPhone X, на прикладі відомих українських політичних мемів :)

Posted by ТСН on Friday, December 22, 2017

Зазначимо, що після виходу iPhone X та оновлення iOS, багато хто з власників айфонів почав скаржитися на те, що телефони починали працювати набагато повільніше. Після чого стали поширюватися підозри, що компанія робить це навмисно, аби люди швидше змінювали старі моделі на нові.

Однак згодом було виявлено, що айфони дійсно сповільнюються на нових версіях iOS, проте починають знову працювати у нормальному режимі після заміни батареї на нову. 

Пізніше Apple підтвердила, що дійсно уповільнює роботу старих моделей айфонів на новіших операційних системах iOS. В компанії зазначають, що таке уповільнення є необхідним, оскільки батарея пристрою з часом зношується і втрачає робочі якості, отже потрібно якось подовжити термін її роботи.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація