Парад планет у небі над Україною та дідусь-бджоляр на електрокарі Tesla. Позитивні новини тижня

Парад планет у небі над Україною та дідусь-бджоляр на електрокарі Tesla. Позитивні новини тижня

Фото: NASA

ТСН.ua зібрав цікаві новини за останні робочі дні.

Наприкінці робочого тижня ТСН.ua зібрав найприємніші новини за останні дні.

За останні 7 днів українці дізналися про вакансію мрії у Мексиці та дивувалися сучасному дідусю на електрокарі.

РОБОТА МРІЇ У МЕКСИЦІ

Роботу мрії пропонує сайт Cancun.com, який відкрив вакансію Cancun Experience Officer (CEO) - "Директора з пригод у Канкуні". Щасливчику пропонують півроку провести в мексиканському курортному місті Канкун. При цьому, як йдеться в тексті вакансії, здобувач буде безкоштовно жити в розкішних готелях та отримувати зарплатню у 10 тисяч доларів.

За це людині, яка стане CEO, потрібно буде досліджувати цікаві місця і розповідати про них у соцмережах і в блозі на сайті Cancun.com - в тому числі знімати фото та відео.

ЛЮДИНА-СОВА

14-річний Мухаммад Самір з пакистанського міста Карачі вміє повертати голову на 180 градусів і дивитися, що відбувається позаду нього. Про надзвичайні здібності пакистанської "людини-сови" написав таблоїд The Daily Mail. Мухаммад розповів, що коли йому було шість або сім років, він побачив у голлівудському фільмі жахів, як актор повертає голову на 180 градусів, щоб озирнутися. «Мене це захопило. Я почав займатися цим, і протягом декількох місяців я зміг це повторити», - поділився хлопець.

КОНФУЗ ІЗ ЦИФРАМИ ЗАСТУПНИКА МЕРА ЧЕРКАС

Заступник міського голови Черкас Геннадій Шевченко повеселив присутніх на ранковій нараді 6 листопада.

Випадок трапився під час промови директора департаменту фінансової політики Наталії Джуган. Вона показувала слайди. На одному з них було вказано, що Черкаси займають десяте місце. Проте цифра була римською – Х.

«А оце - "Хи" місце. Це що воно? Черкаси займає "Хи" місце", - запитав Шевченко.

"Хороше місце", - підказав йому колега й присутні почали сміятися.

"А ви не знаєте, що це таке? Паличка і "Хи" - це дев'ять", - пояснила Джуган.

"Без палички. Просто "Хи"", - уточнював Шевченко.

"Паличка і "Хи" - це дев'ять. А без палички "Хи" - це десять. Якщо паличка стоїть поза "Хе" - то це одинадцять", - ще раз пояснила Джуган.

ПАРАД ПЛАНЕТ У НЕБІ НАД УКРАЇНОЮ

У понеділок, 13 листопада, відбудеться незвичайний парад планет.

Європейці зможуть спостерігати за з'єднанням Венери і Юпітера.

Юпітер пройде поряд з Венерою на відстані менш ніж пів градуса. Із Землі цей феномен виглядатиме як одна яскрава зірка на південному сході над самим горизонтом.

ВИДОВИЩНИЙ ЗАПУСК РАКЕТИ З УКРАЇНСЬКИМ НАЧИННЯМ

Американське космічне агентство NASA оприлюднило відео запуску ракети-носія "Антарес" з українським начинням.

Ракета стартувала з космодрому "Уоллопс Айленд" у неділю, 12 листопада. Вона доставить вантажний модуль "Сігнус" до Міжнародної космічної станції.

ДІДУСЬ-БДЖОЛЯР НА ЕЛЕКТРОМОБІЛІ TESLA

У Youtube виклали відео, як дідусь дістає банки з медом із багажника електроавтомобіля "Tesla". Це відео набрало більше 140 тисяч переглядів, тисячі поширень та перепублікацій. Пасічник Микола Улянич умить став знаменитим. Однак, у професійних колах він уже давно добре відома особистість.

Пан Микола фанат Ілона Маска, що надихнув компанію на створення "Tesla". Ціна машини  стартує від п'ятдесяти тисяч доларів. Пан Микола каже, що купив її в Америці дешевше, продавши попередній електромобіль, але ще досі віддає борги.  Тепер,  коли більше 140 тисяч люду передивилися ролик,- до Миколи Васильовича йдуть не лише по мед, а й по автограф.

Мережу підірвав ролик, як у столиці чоловік на "Теслі" продає мед

Мережу підірвав ролик, як у столиці чоловік на "Теслі" продає мед

Повʼязані теми:

Наступна публікація