Пару носорогів "накачають" супер-дозою "віагри", аби вони нарешті перестали бути друзями

Пару носорогів "накачають" супер-дозою "віагри", аби вони нарешті перестали бути друзями

Румба та Румбул товаришують вже 10 років, але їхні стосунки ніяк не перейдуть на новий щабель / Фото: NY Magazine

Катастрофічне зникнення тварин змушує вчених шукати нові варіанти для їхнього розмноження.

У Британському зоопарку парі носорогів планують дати "віагру для тварин", аби вони нарешті змогли принести потомство. Оскільки ці тварини катастрофічно винищуються браконьєрами, то їхнє розмноження у неволі є дуже важливим, пише New York Daily News.

Румба та Румбул, 14-річна пара білих носорогів, вже протягом 10 років живуть в одному вольєрі. Вони вже досягли статевої зрілості, але нічого крім дружніх емоцій один до одного не проявляють.

Вчені кажуть, що на волі носороги мають навіть трохи підвищену сексуальну енергію, але тим, хто живе у клітці, іноді доводиться допомагати. Тому робітники зоопарку Noah's Ark Zoo Farm вирішили дати парі "тваринну віагру", яка містить кінську дозу бета-Каротину, яка має активізувати сексуальний потяг у Румби та Рубмула.

Як стверджують наглядачі, вони готові розводити носорогів у неволі, адже ті дуже повільно розмножуються, виношуючи дитинча цілих 15 місяців. А через жорстокість браконьєрів, які вбивають тварин в основному заради рогів, на планеті їх залишилося близько 20 тисяч.

Нагадаємо, що у Південній Африці співробітники ветеринарної служби рятували носорога на вертольоті догори ногами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація