Парубок витратив більше 170 тисяч доларів на пластику і став схожим на Кім Кардашян

Парубок витратив більше 170 тисяч доларів на пластику і став схожим на Кім Кардашян

Фото: metro.co.uk

Юнак планує і надалі змінювати свою зовнішність. 

Джордан Парк поступово стає  двійником відомої світської левиці Кім Кардашян. Він не збирається припинити робити пластику і вже планує  пластичну операцію губ, щоб замінити наповнювачі, від яких вони у нього розпухли. Про це повідомляє видання Metro.

Фото: metro.co.uk

25-річний чоловік змінює своє тіло косметичними процедурами протягом останніх шести років. Незважаючи на те, що одна з них була невдалою, коли наповнювачі з губ почали витікати. Це навіть загрожувало його життю. А тепер хлопець не хоче ніяких ін'єкцій, а лише постійні імпланти. Більше того, він хоче, щоб вони виглядали більш природно.

"Наразі я хочу виглядати більш природно. Мені стає нудно – я отримую одне, а потім мені стає від цього нудно", - сказав він.

Парубок зізнався, що витратив 170 000 доларів на свій зовнішній вигляд протягом останніх шести років. Журналістка, своєю чергою, запитала його: "Чи не могли б ви знайти краще застосування вашим грошам, наприклад, купити  Aston Martin?". На що він відповів: "Але який сенс вилазити з машини такого класу, як Aston Martin, з жахливим обличчям, коли можна вийти з тарарайки з красивим?"

Юнак до операції / Фото: metro.co.uk

Також Джордан зізнався, що це для нього хобі і він вже планує наступні хірургічні втручання.

Про те, що він став популярним як двійник Кім Кардашян, чоловік сказав, що це порівняння пішло не від нього. І його план зовсім не полягав у тому, щоб виглядати, як Кім, але зараз важко буде позбутися цього ярлика.

Нагадаємо, раніше британська порно-зірка викликала шквал обурень через ринопластику в Ірані. Серед 40 тисяч відповідей, деякі висловили обурення, чому акторку для дорослих розваг взагалі впустили до суворої Ісламської республіки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація