Запікати можна не лише яблука, яскраві груші не менш смачні і корисні
Ви завжди пекли лише яблука і ніколи не пробували замінити їх на груші? Тоді цей рецепт стане несподіванкою і дуже смачним рецептом для вас.
Печені груші з горіхами та медом
Інгредієнти
2 великих стиглих груші
1/4 ч.л. меленої кориці
2 ч.л. меду
1/4 стакана подрібнених грецьких горіхів
звичайний чи заморожений йогурт (за бажанням)
Покроковий рецепт
Крок 1: нагрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм
Крок 2: витягніть насіння з груш, посипте груші корицею, додайте горіхів і полийте медом
Крок 3: поріжте груші навпіл і помістіть їх на лист для випічки
Крок 4: випікайте в духовці близько 30 хвилин
Крок 5: подавайте до столу з йогуртом