Переможниця конкурсу "Міс Туреччина" втратила титул через невдалий твіт

Переможниця конкурсу "Міс Туреччина" втратила титул через невдалий твіт

Фото: Getty Images

Дівчина використала недоречне порівняння. 

Лише через кілька годин після своєї перемоги на конкурсі "Міс Туреччина" 18-річна Ітір Есен була дискваліфікована за недоречний твіт.

Про це повідомили Українська служба ВВС.

Так, організатори конкурсу виявили, що приблизно у річницю спроби кривавого перевороту у країні, у якому загинули 250 осіб, дівчина написала такі слова:

"Цього ранку в мене місячні - на відзнаку дня жертв 15 липня. Я відзначаю цей день кровотечею, яка репрезентує кров наших жертв".

Організатори конкурсу назвали це "неприйнятним" і підтвердили своє рішення дискваліфікувати учасницю за кілька годин після її перемоги.

"Нам прикро повідомити, що цей твіт належить Ітір Есен. Для "Організації Міс Туреччина" є неможливим підтримати такий пост, адже вона представляє Туреччину перед світом і впливає на її імідж", - пояснили організатори своє рішення.

Есен у своєму Instagram наголосила, що не мала жодних політичних мотивів.

"Мене виростили в повазі до батьківщини та своєї нації", - додала вона і вибачилася за те, що її "не зрозуміли".

На конкурсі "Міс Всесвіт" Туреччину представлятиме віце-міс Аслі Сумен.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві обрали представницю нашої держави на конкурсі "Міс Світу 2017": володаркою титулу "Міс Україна 2017" стала юна студентка Поліна Ткач. 

Мама дівчини, Тетяна, ще перед початком шоу від хвилювання за доньку ледь стримувала сльози. А от молодша сестра переможниці Катерина зворушливо розплакалася, вітаючи її вже після оголошення результатів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація