Першу історію Роулінг про магічний світ Північної Америки опублікували українською

Першу історію Роулінг про магічний світ Північної Америки опублікували українською

Фото: YouTube

До циклу увійшли чотири історії.

У Мережі з'явилася перша з чотирьох історій письменниці Джоан Ролінг про магічний світ Північної Америки.

На сайті pottermore.com нову оповідку від творця Гаррі Поттера можна прочитати українською.

Нагадаємо, що Джоан Роулінг написала серію оригінальних історій під назвою "Історія магії в Північній Америці", щоб познайомити читачів з новими місцем і часом в магічному світі Гаррі Поттера перед виходом фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати".

До циклу увійшло чотири історії. Вони будуть з'являтися ексклюзивно на сайті pottermore.com, починаючи з 8 березня.

Завтра на сайті о 16:00 представлять другу з чотирьох історій Роулінг з "Історії магії в Північній Америці".

Нагадаємо, що книга "Гаррі Поттер і прокляте дитя" потрапила до списку бестселерів інтернет-магазину Amazon. Вона опинилась на вершині рейтингу менше ніж за добу після старту попередніх продажів 10 лютого.

Прем'єра п'єси відбудеться напередодні випуску книги - 30 липня. Раніше повідомлялося, що в цій п'єсі Гаррі Поттера зіграє 36-річний британський актор Джеймі Паркер, серед його кіноробіт — "Операція "Валькірія", "Любителі історії". Роль Рона Візлі виконає Пол Торнлі, відомий за такими фільмами як "Міньйон", "Знедолені". У ролі Герміони Грейнджер постане 45-річна Ному Думезвені. Актриса народилася в Свазіленді, в семирічному віці з матір'ю і сестрою переїхала з Південної Африки до графства Саффолк. Вона з'являлася серіалах "Чисто англійське вбивство", "Жителі Іст-Енду", "Безмовний свідок", "Френкі".

History of Magic in North America

Дж. К. Ролінґ анонсувала нову серію історій про магічний світ "Гаррі Поттера"! Дж. К. Ролінґ написала серію оригінальних історій під назвою "Історія магії в Північній Америці", щоб познайомити читачів з новими місцем і часом в магічному світі "Гаррі Поттера". ⚡До циклу увійде чотири історії. Вони будуть з'являтися ексклюзивно на сайті pottermore.com, починаючи з 8 березня.Читачі отримають можливість зазирнути в раніше невідомі закутки магічного світу і дізнатися про події, що передуватимуть фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати".

Повʼязані теми:

Наступна публікація