Пілот-вегетаріанець розповів, як відмовився від ресторанів та почав самостійно складати ідеї страв

Пілот-вегетаріанець розповів, як відмовився від ресторанів та почав самостійно складати ідеї страв

Пілот-вегетаріанець розповів, як відмовився від ресторанів та почав самостійно складати ідеї страв

Пілот-вегетаріанець / Фото: Instagram.com/Theveggiepilot

Він радить брати з собою у подорож горіхи, пити багато води та не зловживати кавою.

На противагу усім мандрівникам, які відвідують екзотичні країни, куштують там незліченну кількість смачних (і не дуже) традиційних страв, пілоту-вегетаріанцю доводиться бути готовим до того, що не усією їжею він зможе поласувати. Саме тому Метью Айер самостійно готує страви, які пізніше куштує із свого ланч-боксу. Про це йдеться на Metro.

Пілот-вегетаріанець

"У кожну подорож я беру достатньо їжі, майже усі страви з’їдаю", - каже пілот. Таким чином, незалежно від місця перебування, у ланч-боксі Метью завжди є смачна та поживна їжа.

Також пілот-вегетаріанець є культовою персоною у Instagram, Facebook. Зокрема, чоловік зазначає, що став вегетаріанцем, коли його затягнули у вегетаріанську спільноту. Тоді він лише починав розкручувати свій блог.

За його словами, він є вегетаріанцем лише рік, але почувається ним від самого народження.

"Я отримав багато приголомшливої інформації про молочні продукти та молочну промисловість загалом. Тоді я вже не їв яєць, проте вживав сир.Відтоді я став вегетаріанцем і перестав вживати будь-які молочні продукти".

Метью розповів, що свій блог, який отримав назву "Пілот-вегетаріанець", він створив після того, як з’їв дуже несмачний бутерброд. Саме тоді вирішив комбінувати інгредієнти та створювати ідеї вегетаріанських страв для подорожей самостійно.

"Цей бутерброд був найгіршим і найдешевшим з усіх, які я куштував за своє життя. Його вартість становила усього лише 12 дол".

Пілот-вегетаріанець

Пілот Метью зазначає, що набагато важче знайти здорову їжу, коли ти подорожуєш машиною. Саме тому він намагався висвітлити також хороші ресторани в аеропортах.

"Я також використовую свої сторінки у Instagram та Facebook, щоб пропагувати волонтерські роботи з тваринами. Я зміг зробити декілька платформ для збирання грошей. Це насправді є дуже важливим для мене".

За словами Метью, найскладніше – це знайти гідні страви у аеропорту, адже здебільшого пропонується лише фаст-фуд.

Пілот-вегетаріанець / Фото: Instagram.com/Theveggiepilot

"Я знаю, що в Англії і Бразилії є достойні веган-корти, але я ще там не був. Я нещодавно відвідав Шотландію та був приємно вражений від того, наскільки добре готують у тамтешніх ресторанах".

Зокрема, Метью Айер зазначив, що ресторани у аеропорту США є одними із найдорожчих, проте з найрізноманітнішими стравами. Нью-Йорк є містом номер один серед вегетаріанських ресторанів, проте фуд-корти в аеропорту Лос-Анджелесу теж не пасуть задніх.

"Також я помітив, що у маленьких містечках є хоча б один ресторан із справді унікальною та смачною вегетаріанською їжею".

ТСН спробувала дізнатись, хто правий у протистояння вегетаріанців та м'ясоїдів

ТСН спробувала дізнатись, хто правий у протистояння вегетаріанців та м'ясоїдів

Метью Айер радить усім вегетаріанцям взяти із собою у подорож вегетаріанські добавки, такі як білкові батончики та декілька вівсяних батончиків. Однак каже, що слід уникати солодощів.

Також пілот стверджує, що можна  брати з собою у подорож горіхи, адже вони дуже ситні та займають мало місця. "А якщо у вас є достатньо білкових інгредієнтів – вам не знадобиться постійно шукати місця для ланчу. У більшості ресторанів ви зможете знайти всього лише хороший салат з овочами".

Також Метью радить заздалегідь скласти перелік страв для подорожі, з якими вегетаріанці змогли б отримати необхідну норму калорій та протеїну, а також пити багато води та не зловживати кавою.

"Я хотів показати, що дуже легко бути вегетаріанцем, коли твоя робота - подорожувати".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що дітям-веганів немає місце в українських дитячих садках через систему харчування. Так, батьки повинні обирати або колектив, або раціон для свого чада.

Чому не вщухають конфлікти між вегетаріанцями та м'ясоїдами

Чому не вщухають конфлікти між вегетаріанцями та м'ясоїдами

Повʼязані теми:

Наступна публікація