По-перше, це - красиво. 10 сторінок Instagram, на які варто підписатися

По-перше, це - красиво. 10 сторінок Instagram, на які варто підписатися

Фото: Unsplash

Гарні краєвиди та креативні фото допоможуть подолати осінню хандру.

Instagram може стати чудовим джерелом натхнення та естетичного задоволення, якщо із розумом ним користуватися. У соцмережі є багато сторінок, які можуть потішити око навіть вибагливого користувача. Зібрали для вас добірку акаунтів, які прикрасять вашу стрічку.

1.       Понад 230 тисяч підписників у сторінки Visit Faroe Islands, яка демонструє, ви не повірите, красу Фарерських Островів. Тут зібрані космічні ландшафти, унікальні тварини, рослини і птахи. Кожне фото занурює в атмосферу приємної прохолоди, самотності та єдності з природою. А ще раз на рік тут шукають волонтерів із різних куточків світу, які мають допомогти з упорядкуванням території: за просту роботу ви отримаєте безкоштовне житло, харчування і краєвиди, яких не зможете забути ніколи в житті.

2.       Фанатам портретної фотографії обов’язково треба підписатися на сторінку RADICAL BEAUTY. Тут зібрані неймовірні світлини моделей із синдромом Дауна. Поки в акаунта трохи більше 8 тисяч фоловерів, однак цю несправедливість легко виправити, чи не так?

3.       Найзагадковіший художник сучасності – Banksy – має верифіковану сторінку в Instagram і понад 6,6, млн підписників, хоча його імені і досі достеменно не може назвати ніхто. Тут митець публікує свої гостросоціальні роботи та розповідає про їхнє створення.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Banksy (@banksy)

4.       Фото багато в чому залежить від майстерності його автора у роботі зі світлом. Італійський фотограф Алессіо Албі, схоже, знає все про тіні та відблиски, а його роботи неначе світяться зсередини. Стежать за його сторінкою понад 650 тисяч підписників.

5.       Польський аніматор, фотограф, художник та музикант Каєтан Обарскі – самоук. Але надзвичайно талановитий. У своїх роботах він поєднує класичні твори мистецтва і сюрреалізм та щедро приправляє їх чорним гумором. У його сторінки наразі 45 тисяч підписників.

6.       Японський фотограф Танака Тацуя (2 млн фоловерів)  – митець з нескінченним натхненням. Кожен день він публікує на своїй сторінці нову креативну мініатюру та невеликий бекстейдж того, як вона була зроблена. Він створює цілий світ за допомогою буденних речей – посуду, їжі чи предметів одягу.

7.       Познайомитися з таємничою Ісландією та побачити її очима "місцевого" можна завдяки акаунту фотографа Гуннара Фрейра. Тут зібране все прекрасне: кити, айсберги, тупики, ісландські коні, казкові будиночки і кудлаті вівці. А фотографує все це рудий бородань із 320 тисячами підписників.

8.       Глибокі та сюрреалістичні портрети робить британський фотограф Джек Дейвісон. Якщо ви втомилися від однакових світлин у стрічці та нудних акаунтів, саме час на нього підписатися. Чоловік завжди має, чим здивувати. Це можуть підтвердити майже 100 тисяч його фоловерів.

9.       Ще один чудовий акаунт фотографа-мандрівника у британця Джордана Гаммонда. На його сторінці можна знайти і культові історичні пам’ятки з різних куточків світу, й абсолютно буденне життя з незвичних ракурсів. Не дадуть збрехати понад півмільйона його підписників.

10.   Чого не вистачало у цій добірці? Звісно ж, тварин. А тому на десерт пропонуємо вам сторінку відомого єнота на прізвисько Гарбузик, в якого 1,4 млн підписників. Нема що й сказати – треба підписуватись. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація