"Поцілувала й застрибнула до рота". Британський рибалка ледь не помер під час святкування першого улову

"Поцілувала й застрибнула до рота". Британський рибалка ледь не помер під час святкування першого улову

Фото: visualhunt.com

Згідно з місцевою традицією, чоловік мусив поцілувати першу зловлену рибину.

У передмісті британського Борнмута рибалку екстренно шпиталізували після того, як йому до рота "застрибнула" спіймана рибина.

Про це повідомляє Російська служба BBC.

28-річний чоловік вирішив відсвяткував гарний улов, тому поцілував морську камбалу завдовжки 14 см. Рибина вислизнула з рук і буквально встрибнула йому до рота.

Чоловік перестав дихати і пережив зупинку серця просто на пірсі курорту Боскомб. Члени тамтешнього морського клубу намагалися зробити штучне дихання потерпілому. Представник організації Ієн Кові повідомив: "Він цілував рибу, і в цей час вона стрибнула йому в горло. Це місцева традиція - цілувати першу спійману рибу".

Працівникам швидкої допомоги протягом трьох хвилин просто на пірсі вдалося відновити серцебиття, а вже по дорозі до лікарні - витягнути рибину з горла за допомогою щипців.

"Нам треба було якомога швидше витягти рибину з пацієнта, інакше він би просто не доїхав до лікарні, - розповів медбрат Метт Харрісон. - Я прекрасно розумів, що у мене був єдиний шанс зробити це правильно. Якщо б я випустив з рук щипці, або ж рибина зісковзнула в сторону і зникла з поля зору, або від неї відірвався б шматок, ми нічого не змогли би зробити, щоб звільнити дихальні шляхи".

Пізніше вдалося витягти і риб'ячі зуби та зябра, що застрягли в горлі потерпілого. За словами медика, це був найнезвичайніший випадок за всю його лікарську практику.

Раніше повідомлялося, що житель Флориди Ервін Маккарті на нещодавні рибалці зловив більше, ніж він очікував. Чоловік вийшов з води з невеликою акулою, яка вп’ялася у його живіт. Хижак рухався і не розмикав щелепи, збільшуючи розмір рани і завдаючи потерпілому все більших страждань. 

Біля берегів Флориди рибалка виніс з води на собі акулу

Біля берегів Флориди рибалка виніс з води на собі акулу

Повʼязані теми:

Наступна публікація