"Полуничка" з великим обманом: жінка два роки займалася сексом з "чоловіком", а він виявився жінкою

"Полуничка" з великим обманом: жінка два роки займалася сексом з "чоловіком", а він виявився жінкою

Жінка два роки зустрічалася з жінкою, вважаючи, що це чоловік / Фото: pixabay.com

Потерпіла звернулася до суду, оскільки вважає, що її обманули.

У Великій Британії жінка звернулася до суду з позовом проти колишнього коханого, який виявився жінкою. Вона звинувачує партнерку в обмані під час сексу та наголошує, що зустрічалася з нею два роки, вважаючи, що це - чоловік.

Про це пише mirror.co.uk.

Жертва, ім'я якої не може бути назване з юридичних причин, стверджувала, що двічі мала статевий контакт із "чоловіком" і навіть планувала вийти за нього заміж до того, як дізналася про його справжню стать.

40-річна Блейд Сільвано постала перед судом за звинуваченням у "витонченій афері", коли вона обманом змусила жінку повірити, що вона - чоловік.

Пара познайомилася 2016 року на сайті знайомств. Там Сільвано шукала собі партнерку, зазначивши, що вона - чоловік. Вони вперше зустрілися особисто в грудні того ж року і "поцілувалися", а потім двічі вступили в "статевий акт", як розповіли присяжним.

Адвокат потерпілої на суді заявив, що Сільвано продовжувала приховувати свою справжню особистість, використовуючи "невідомий предмет" для проникнення, і завжди носила футболку і боксерські труси.

Шокована жертва дізналася про справжню стать свого "коханого" через Facebook лише через майже два роки після того, як вони зустрічалися та навіть планували весілля. А тому потерпіла звернулася до суду, наголошуючи, що вона думала, що в неї гетеросексуальні стосунки, звинувативши партнерку в обмані та змушуванні її до нетрадиційного сексу.

Сторона захисту ж наполягає, що у пари були такі "рольові ігри", а підозрювана нікого не обманювала. Наразі суд ще триває.

Нагадаємо, в Чехії 30-річного чоловіка знайшли мертвим у його власній квартирі. Виявилося, що він загинув через секс-іграшку, яка вдарила його електричним струмом.

Читайте також: 

Брук Шилдс: Як підліткова сексуалізація поставила хрест на кар’єрі талановитої акторки

Брук Шилдс: Як підліткова сексуалізація поставила хрест на кар’єрі талановитої акторки

Повʼязані теми:

Наступна публікація