Популярність і шалені гроші: чому все більше українців заводять власні відеоблоги

Популярність і шалені гроші: чому все більше українців заводять власні відеоблоги

Фото: pixabay.com

Гарний мільйонний канал на Youtube може приносити 20-30 тисяч доларів прибутку.

Сьогодні багато хто веде свої відеоблоги. Люди хочуть бути знаменитими, мати мільйонні армії прихильників та бути багатими, адже відомо, що успішні "ютьюбери" заробляють тисячі доларів щомісяця. Як зробити відеоблог по-справжньому успішним, йшлося в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Десятирічна киянка Ліза Остапенко вчиться у четвертому класі. Змалечку вона знімає різні ролики на телефон. Аби ці роботи побачили якомога більше людей, Ліза створила власний Youtube-канал.

Тематика її блогу - це короткі кумедні історії з життя дівчини.

Та ролики Лізи набирають не більше 50 переглядів, а постійних глядачів усього 13. Це надто мало, щоб називатися успішним блогером . Її мрія мати хоча б сто тисяч переглядів поки що недосяжна.

"Я не дуже знаю, як розкрутити свій канал, але знаю що треба знімати тематичні, смішні, прикольні відео", - каже дівчинка.

У Лізи є кумири, зокрема, Альона Венум та Руслан Кузнєцов. Їхні відеоролики популярніші за кліпи багатьох розкручених знаменитостей та отримують не менше мільйона переглядів.

Альона починала, як майстер на всі руки: давала поради з мейкапу, стилю, майструвала поробки.

Дівчина вважає, що на популярність її блогу вплинув формат роликів, а також і її зовнішність.

Її прихильниці - дівчата з усієї України, а зіркові українські артисти із задоволенням знімаються в її роликах.

Кожен блогер мріє отримати найвищу нагороду від Youtube - діамантову кнопку. Для цього потрібно 10 мільйонів підписників. Альона вже має срібну кнопку і ось-ось чекає на золоту. Але усі ці старання не лише заради слави. Популярні "ютьюбери" заробляють шалені гроші.

Так, за даними журналу Forbes, у 2016 році найбагатшим відеоблогером світу став Фелікс Арвід Чельберг, відомий під псевдонімом PewDiePie. За рік він заробив понад 15 мільйонів доларів.

Серед українських блогерів на першому місці маленька дівчинка Катя з Одеси. Щомісяця її Youtube-канал приносить родині близько 50 тисяч доларів прибутку.

Молоді, відомі й успішні - хто і як заробляє на відеоблогах в Youtube

Молоді, відомі й успішні - хто і як заробляє на відеоблогах в Youtube

Повʼязані теми:

Наступна публікація