Порноактор залишив прибуткову індустрію через вплив роботи на його пеніс

Порноактор залишив прибуткову індустрію через вплив роботи на його пеніс

Фото: Theladbible

Під час знімань він багато використовував ліки від еректильної дисфункції.

Порнозірка Денні Вайлд, відомий також під псевдонімом Деніел Зейшегг, пішов з індустрії для дорослих через важкі наслідки роботи на свій статевий орган. Про це повідомляє Ladbible.

Колишній актор за 10 років знявся у близько 600 сценах, однак він залишив кар'єру через те, що на його здоров'я погано вплинули пігулки, які він мав приймати.

Кар'єра хлопця була прибутковою. Спочатку він був студентом і кілька днів на місяць знімався у порнофільмах, заробляючи тисячі доларів.

Під час знімань Вайлд багато використовував ліки від еректильної дисфункції, через що, зрештою, неодноразово звертався до лікарні через тривалу ерекцію.

"Протягом восьми років кар'єри, я потрапляв до реанімації тричі. Після третього разу лікар сказав мені, що якщо я продовжуватиму використовувати ліки, це може спричинити серйозні довгострокові пошкодження, оскільки рубцева тканина накопичується в моєму статевому члені, що може призвести до імпотенції. Я перестав грати в порно наступного дня", - розповів він.

На його думку, він став залежним від медикаменту Cialis. Тільки-но він перестав приймати ліки, протягом деякого часу він стикався із психологічною проблемою. Він щосили намагався отримати ерекцію на знімальному майданчику, але не міг. Так, він зрозумів, що стає все більш і більш залежним від ліків.

Наразі хлопець працює у сфері відеовиробництва.

Нагадаємо, порноакторка з українським корінням насмілилася розповісти про своє зґвалтування під час знімання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація