Позаземні розваги астронавтів та жінка-рятівниця акул. Позитивні новини тижня

Позаземні розваги астронавтів та жінка-рятівниця акул. Позитивні новини тижня

ТСН.ua зібрав цікаві новини за останні робочі дні.

Наприкінці робочого тижня ТСН.ua зібрав найприємніші новини за останні дні.

За останні 7 днів юзери мали змогу подивитися на ігри зі спінером у відкритому космосі та перший публічний вихід десятків панденяток. 

ПОЗАЗЕМНІ РОЗВАГИ АСТРОНАВТІВ

На космічному кораблі астронавти NASA вирішили розважитися й відзняли відео, як в умовах невагомості крутять спінер. На відео, яке опублікували на YouTube-каналі NASA Johnson, видно, як астронавти не тільки крутили пристрій різними способами, а й самі оберталися навколо своєї осі.

ПЕРШИЙ ПУБЛІЧНИЙ ВИХІД ПАНД

Одразу 36 маленьких панденят показали публіці в одному з китайських звіринців. Поки що тварини можуть хіба що вайлувато перекочуватися, тому їх обережно носять на руках. Віком від 1 до 5 місяців, всі вони народилися у доглядовому центрі у провінції Сичуань цього року.

У Китаї вперше вийшли до публіки одразу 36 панденят

У Китаї вперше вийшли до публіки одразу 36 панденят

ЗЛИТЕ В УНІТАЗ ЗОЛОТО

До стічних вод Швейцарії щорічно потрапляє велика кількість цінних металів у якості відходів високотехнологічного виробництва на суму біля трьох мільйонів франків. Про це повідомили у Швейцарському Федеральному інституті водних наук та технологій.

Експертами було перевірено якість та склад води 64 очисних споруд та виявлено, що до каналізації потрапляє не лише золото, а й срібло та навіть дуже рідкісні метали - ніобій та гадоліній.

Фото: Reuters

ЖІНКА-РЯТІВНИЦЯ АКУЛ

Мешканка Австралії Меліса Хатейер голіруч повернула акулу в океан з пляжного басейну.

Хетейер плавала зранку у басейні у передмісті Кронулла на півдні Сіднея. На відео, яке зробила донька жінки, видно, як Хатейер безстрашно плаває поряд з акулою.

Згодом жінка піднімає її на руках, переносить до краю басейну і кидає назад у океан.

Відео із героїчним вчинком Хатейер переглянули сотні тисяч користувачів.

ШОУ ТАЛАНТІВ В АЕРОПОРТУ

В аеропорту американського міста Новий Орлеан дотепний молодий чоловік заспівав пісню і станцював для пасажирів, які чекали на рейс, що затримується.

Аби вбити час в очікуванні літака, один з пасажирів просто встав і почав співати, паралельно дуже кумедно танцюючи. За лічені секунди йому вже аплодували, підспівували та схвально вигукували.

НОВОНАРОДЖЕНЕ ЖИРАФЕНЯ НА КИЇВЩИНІ

Глядачі ТСН першими мали змогу побачити жирафеня Віталія Миколайовича. Йому півтора місяця, але він вже має понад два метри зросту та впевнено бігає. Народився малюк наприкінці серпня в приватному зоопарку.

Унікальне маленьке жирафеня показали у приватному зоопарку

Унікальне маленьке жирафеня показали у приватному зоопарку

ВИЖИВАННЯ ЗАВДЯКИ БЕАРУ ГРІЛЗУ

Мати та син, які протягом 10 днів блукали бушлендом (щільними заростями) в районі Хантер Веллі в Австралії, розповіли, що наслідували британську телезірку Бера Гріллза і це допомогло їм вижити.

40-річна Мішель Піттман та її 9-річний син Ділан 2 жовтня вирушили на прогулянку долиною, але загубилися в щільних чагарникових заростях. Мішель та Ділана шпиталізували до лікарні Сінглтон, де вони відновлюються після переохолодження та пошкоджень шкіряних покривів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація