"Путін явно хворий". Мережа вибухнула після промови глави РФ про ядерну зброю

"Путін явно хворий". Мережа вибухнула після промови глави РФ про ядерну зброю

Фото: Reuters

Користувачі згадали про кокаїн, Настю Рибку і навіть Слободана Пральяка, котрий отруїв себе у Гаазі.

Президент Російської Федерації Володимир Путін виступив з промовою перед засіданням Федеральних зборів. Він говорив про проблеми, з якими наразі зіштовхнулася країна, міжнародну політику, медицину тощо. Однак найбільше враження викликали слова про розробку нового озброєння і публічна погроза Заходу з натяком на те, що Росія завжди готова застосувати ядерну зброю у відповідь.

Такі слова могли викликати різні почуття: у когось - страх, у когось з росіян - піднесення і патріотизм. Однак у Мережі промова загалом і слова про ядерну зброю, зокрема, здебільшого викликали хвилю жартів і іронічних засуджень.

Дехто звернув увагу на самопочуття президента Росії. Під час промови Путін кашляв, пив якусь рідину із великої чашки. Жартують і про те, що через начебто ймовірну хворобу у Росії заборонили показувати фільм "Смерть Сталіна".

Путин явно болен. Смотрю послание Федеральному собранию. Все время кашляет и запивает чем-то из литрового пластикового стаканчика. Ясное дело, чего они "Смерть Сталина" запретили к показу.

Опубліковано Yuriy Romanenko 1 березень 2018 р.

Зацікавилися користувачі соціальних мереж і станом здоров'я інших представників російської політики. Так, фото, на якому зображені ідеологічні вороги Володимир Жириновський і Геннадій Зюганов, котрі є лідерами ліберальної і комуністичної партій відповідно, підписали словом "хоспис" (тобто заклад для смертельно хворих).

Пофантазували користувачі і про рідину, яку пив Путін. Чи то сподіваючись, чи просто сміючись, на одній з фотографій президента РФ порівняли з хорватським генералом часів Югославії Слободаном Пральяком, котрий нещодавно випив отруту у суді в Гаазі. 

Величезна кількість публікацій присвячена саме словам Путіна про розробку нового озброєння, погрозам ядерною зброєю Заходу. Глава Росії заявив, що його країна має один з найбільших ядерних потенціалів і готова завдати удару у відповідь за найменшої атаки на РФ чи союзників.

Послание Путина Федеральному Собранию. - Забыли о справедливости! О людях! Нужно вернуть им медицинскую помощь! И проче...

Опубліковано Elena Rykovtseva 1 березень 2018 р.

Пов'язали таку емоційність Путіна і з нещодавнім скандалом з аргентинським кокаїном, котрий мали доставити до Москви.

Інші жарти стосувалися присутніх на засіданні політиків. Дехто з них мав вигляд абсолютно незацікавленої людини, яка б радше пішла займатися своїми справами. 

Нагадаємо, сьогодні, 1 березня, президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія зробила технологічний прорив, створивши ядерний ракетний комплекс для нейтралізації загроз військового потенціалу США. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація