Режисери та актори розсекретили пікантні подробиці виробництва порно

Режисери та актори розсекретили пікантні подробиці виробництва порно

Творці дорослого кіно розповіли кілька особливостей знімального процесу / Фото: Фото з соцмереж

Працівники індустрії відповіли на запитання інтернет-юзерів.

Актори та творці порно розкрили кілька секретів "магії кіно" для дорослих.

На сайті Reddit вони відповіли на численні запитання стосовно особливостей виробництва кіно.

Колишній продюсер Кельвін Діхейз пояснив, що найчастіше для гри у порно творці шукають пари друзів, або колишніх коханців, тобто тих, хто вже мав доволі близькі стосунки, пише Daily Mirror.

Цікавим виявилася велика різниця у гонорарах між акторами та актрисами. Жінки у порноіндустрії отримують ледь не у п'ять разів більше ніж чоловіки.

За словами Діхейза, порнофільми виявилися практично суцільною імпровізацію, зйомки мало коли йдуть за сценарієм.

Крім нечіткого слідування сценарію, кіно для дорослих вирізняється постійними зупинками та паузами, оскільки актори дуже часто сміються протягом зйомок. На знімальному майданчику можна періодично почути веселі коментарі та жарти.

Актриса дорослого кіно Ела Дарлінг назвала хибним уявлення про те, що порноіндустрія пронизана венеричними захворюваннями.

"Ми пройшли ретельне тестування за протоколом PASS system, згідно із яким ми проходимо обстеження кожні два тижні у найкращих клініках. Серед порнозірок рівень ВІЛ/СНІДу найнижчий порівняно із населенням загалом", - пояснила Дарлінг.

Серед цікавих фактів виявилось те, що більшість зірок дорослого кіно – вегетаріанці, а герої гей-порно найчастіше – чоловіки та жінки із абсолютно традиційною сексуальною орієнтацією. 

Нагадаємо, що раніше у Мережі показали, як виглядає порно "очима" Google. Юзери соцмереж пропустили відео для дорослих через штучну нейронну мережу Deep Dream. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація