RIP Vine: добірка найпопулярніших та найсмішніших відео додатку

RIP Vine: добірка найпопулярніших та найсмішніших відео додатку

Фото: Reuters

Додаток дозволяє створювати юзерам шестисекундні ролики.

Учора, 27 жовтня, компанія Twitter повідомила про те, що планує вже в найближчі кілька місяців закрити мобільний додаток Vine. Він дозволяє створювати юзерам шестисекундні відеоролики.

Через повідомлення про закриття Vine, користувачі Мережі почали флешмоб, викладаючи відео з хештегом #ripvine. ТСН.ua, своєю чергою, вирішив зробити добірку найбільш відомих роликів. 

Більше 100 мільйонів переглядів набрало відео, де дівчинка-підліток танцює спиною до камери, а потім несподівано повертається обличчям. Рухи її тіла нікого не залишають байдужими. 

А тут молода парочка цілується на камеру під час баскетбольного матчу. В руках у дівчини був склянку із пивом, а під час пристрасного поцілунку вона про нього забула і пролила це все на пару нижче. 

Коли життя готує для вас нові стусани, тоді просто розслабтеся і отримуйте задоволення, як хлопчик на відео. Дитина була на атракціоні, який збиває з ніг, і від нього потрібно ухилятися. Хлопчик, своєю чергою, вирішив піти проти системи та покататися на ньому. 

Деякі юзери зазначили, що Vine завжди буде частиною їхнього життя і подякували додатку за все, додавши такі відео. 

Враховуючи те, що на носі Геловін, зараз набирають популярності відео, присвячені цьому таємничому святу. 

 Не обійшлося у додатку і без кумедних домашніх улюбленців, які теж сумуватимуть за Vine. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація