Пасажири зняли на відео секс парочки прямо у салоні літака

Пасажири зняли на відео секс парочки прямо у салоні літака

Пасажири зняли на відео секс парочки прямо у салоні літака

Фото: скриншот з відео

Екіпаж тривалий час не втручався у ситуацію.

Під час рейсу з Манчестера в Ібіцу пара зайнялася сексом на очах у пасажирів.

Інцидент стався на борту авіалайнера ірландської авіакомпанії Ryanair, повідомляє The Sun.

Один із пасажирів зняв усе на відео. Його героями стали Шон Едмондсон та невідома білявка. До посадки вони навіть не були знайомі.

Описуючи цю сцену, їхній попутник Кіран Вільямс, 21, з Престону, сказав: "Я чув, як вони говорили про це, але я думав, що вони жартують. Хлопець кричав: "Хто-небудь має желе (презерватив - ред.)?" Ми всі сміялися, але потім десять хвилин по тому вони насправді це зробили. Вони здавалися настільки п'яні, що вони привернули багато уваги до себе".

"Видно було, як дівчина зняла шорти, і він стягнув свої штани. Вона почала їздити на ньому. Я повинен був вийняти свій телефон. Я ніколи не бачив нічого подібного".

За словами Вільямса, екіпаж не втручався досить довгий час: "Приблизно через двадцять хвилин після того, як це сталося, хтось скаржився на це. Але екіпаж не зробив нічого".

Едмондсон (на фото крайній зліва) працює су-шефом в шикарному ресторані Lyth Valley Country Inn у місті Кендал, Камбрія. Ресторан, до речі, належить його родині.

Хлопець відомий як "бабій", попри те, щоб заручений з Дженною Росс. Дівчині 25, вона уродженка Канади. Пара разом вже 6 років. Товариш Шона сказав, що не хотів би опинитися на його місці, коли наречена про все дізнається.

За словами друзів, Дженна бачила ці кадри і не в собі від люті. 

Його вітчим Грем Олівер, якому 52, сказав: "Я бачив відео, але я не говорив з Шоном про це. Я поняття не маю, чи має він через це проблеми".

УВАГА, ВІДЕО МІСТИТЬ СЦЕНИ СЕКСУАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ. 18+

Після того, як кадри стали вірусними, у Ryanair повідомили: "Ми розглядаємо це питання. Ми не будемо терпіти неналежну поведінку в будь-який час, і будь-які пасажири, які, як видається, поводяться неприйнятно, можуть понести за це відповідальність".

Нагадаємо, нещодавнє опитування показало, що кожен десятий пасажир займався сексом у аеропорту перед вильотом. Водночас тих, хто мав статеві стосунки під час польоту, значно менше.

Повʼязані теми:

Наступна публікація