Сексуальні контрабандистки намагалися перевезти до Австралії 95 кілограмів кокаїну

Фото зі своєї подорожі красуні постили в Instagram.

Двох дівчат з Канади звинуватили у контрабанді 95 кілограмів кокаїну на суму у понад 30 мільйонів доларів. Меліна Роберж та Габріела Лагас подорожували на круїзному лайнері, який плив з Великої Британії до Австралії.

Разом з дівчатами затримали також їхнього друга Андре Таміне. Зараз тріо з Квебека перебуває у в'язниці за імпорт "комерційної кількості лікарських засобів", пише Daily Mail.

Однак з соцмереж видно, що дівчата справді насолодилися життям перед тим як їх ув'язнили.  З фотографій з Instagram зрозуміло, що контрабандистки пили напої з кокосів на пляжах, каталися на квадрациклах пустелею та купалися у кришталевій воді океану, поки подорожували у круїзі за 20 тисяч доларів.

Після того, як тріо затримали, прикордонна служба Австралії повідомила, що ще ніколи не затримувала людей, які перевозили таку кількість наркотиків. Друзі перебуватимуть під вартою до наступної появи у суді 26 жовтня.

"Це найбільша конфіскація наркотиків через пасажирський потік, оскільки і через аеропорт або круїзні судна, кількість кокаїну у  95 кг є найбільшим випадком, який ми коли-небудь бачили в Австралії", - сказав співробітник відомства.

Нагадаємо, раніше до берегів Британії приплив корабель, наповнений мішками кокаїну. Вартість тієї партії оцінювалася в майже 80 мільйонів фунтів стерлінгів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація