Карантин - хороша нагода влаштувати кулінарний батл або прокачати свої навички.
Картоплю недарма називають другим хлібом. Навіть не віриться, що картопля і страви з картоплі відомі нам не так давно. Мало знайдеться людей, які не люблять страви з картоплі. Що приготувати з картоплі знають практично всі: посмажити або зварити в мундирі. Зазвичай приготування картоплі не викликає запитань. А ось як смачно приготувати картоплю цікавить багатьох.
Селянський салат із картоплею та груздями
Інгредієнти
квашена капуста - 600 г
відварну картопля - 400 г
солоні огірки - 200 г
малосольні огірки - 200 г
зелена цибуля - 50 г
солоні білі грузді - 300 г
зерниста гірчиця - 100 г
гарбузова олія першого холодного віджиму - 150 г
кріп - 10 г
сіль, перець – до смаку
Покроковий рецепт
Крок 1: квашену капусту віджати від розсолу і нарізати соломкою близько 3 сантиметрів в довжину.
Крок 2: огірки і грузді нарізати брусками, відварну картоплю - кубиками.
Крок 3: заправити зернистої гірчицею, гарбузовим маслом, дрібно нарізаним кропом, сіллю і перцем за смаком.
Крок 4: посипати нарізаною зеленою цибулею.