​​​​​​​Шанувальник Кім Кардашян занадто збільшив сідниці. Тепер страждає від некрозу

​​​​​​​Шанувальник Кім Кардашян занадто збільшив сідниці. Тепер страждає від некрозу

Фото: Daily Mail

На одній із сідниць у чоловіка з’явився отвір із гноєм.

Прихильник американської моделі Кім Кардашян вирішив бути схожим на свого кумира і погодився на хірургічну операцію зі збільшення сідниць. Згодом у нього виявили некроз.

Про це пише Daily Mail.

Джордан Парк із британського міста Далі забажав сідниці, як у Кім Кардашян, і погодився на хірургічне втручання. Він поїхав у Стамбул, де йому зробили операцію зі збільшення сідниць. За це він заплатив 8,5 тис. фунтів (304 тис грн.).

Чоловік перестарвся із розмірами ,і через це у нього почався некроз.

"На моїй правій сідниці з'явився отвір, повний гною. Через нього було видно імплант. Біль був просто нестерпним, мені довелося лікуватися антибіотиками", - розповів він.

Фото: Daily Mail

Його лікування тривало два місяці, а тоді він поїхав до іншого турецького міста на операцію. Він заплатив ще 5 тис. фунтів за збільшення сідниць за допомогою власного жиру, який дістали з живота.

За останні вісім років Парк переніс більше 80 пластичних операцій і косметичних процедур. Він планує зробити ще декілька, бо хоче, аби Кім заздрила його сідницям.

Нагадаємо, близнючки захотіли зробити свої обличчя максимально однаковими, щоб стати "найбільш схожими сестрами у світі". Вони зважилися лягти під ніж і змінити свою зовнішність. Тепер 33-річні сестри жалкують про свій вибір. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація