Шестирічна британка надіслала померлому батьку листівку і неочікувано отримала відповідь

Шестирічна британка надіслала померлому батьку листівку і неочікувано отримала відповідь

Фото: Unsplash

Вона подумала, що пошта відправила листа на небеса.

В англійському місті Віднес шестирічна дівчинка написала померлому батькові листівку та відправила її. Згодом вона отримала відповідь.

Про це пише Daily Mail.

Шестирічна британка Голлі Морган втратила батька Найджела 2018 року. Дівчинка часто говорить про тата із матір’ю, а на Різдво вирішила надіслати йому листа "на небеса". Вона обрала кульку, розфарбовану в кольори прапора його улюбленого футбольного клубу - "Ліверпуль".

Згодом вона подумала, що на його день народження може написати листівку. На конверті, в якому лежав лист, вона написала "Татові на небеса". На пошті її попросили вказати зворотну адресу. Кілька днів потому у поштовій скриньці Аллен знайшла листа із поміткою “для "Голлі”. Поштова служба повідомила, що лист “подолав зірки та інші галактичні об'єкти” і успішно дійшов до адресата”.

Матір розповіла, що дівчинка була дуже щаслива, коли отримала відповідь.

“Вона думає, що листоноша доставив її лист на небеса. Мені здається, це допомогло їй впоратися з трагедією, тепер вона знає, що завжди може написати батькові і розповісти про своє життя», - поділилася вона.

Нагадаємо, впродовж чотирьох років американка щодня писала своєму померлому батькові повідомлення на старий номер, не знаючи, що тепер він належить іншій людині. Згодом вона отримала неочікувану відповідь.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація