"Ватниця" Собчак і Україна в "котячому" рейтингу. Тренди соцмереж

"Ватниця" Собчак і Україна в "котячому" рейтингу. Тренди соцмереж

Фото: pixabay.com

Ведуча виступила на підтримку Земфіри. 

Команда ТСН.ua щодня збиратиме для читачів головні тренди соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби, та найпопулярніші відео останніх днів. Кумедні новинки та новини, які цікавлять багатьох, – дивіться у нашій добірці. 

28 березня у соціальних мережах активно обговорювали пропозицію роботи на українському радіо для скандального російського ведучого  Отара Кушанашвілі. Він виступив із критикою у бік українського уряду та додав, що підтримує Кремль у війні між РФ та Україною.

Також інтернет-користувачі сміялися із чергового фото речника президента РФ Дмитра Пєскова у червоних спортивках, реготали із відео з тверком маленького стильного в'єтнамця та поширювали новину про надгробок із прізвищем кандидата у президенти США Дональда Трампа у парку Нью-Йорка.

Із новою силою розгорнувся скандал довкола російської співачки Земфіри, коли на її захист стала Ксенія Собчак. 

Також у Мережі обговорювали квартиру російського художника Нікаса Сафронова, яка нагадує маєток екс-глави ГПУ Віктора Пшонки, захоплювалися 7-річною барабанщицею Катею Кузякіною та раділи через друге місце України у рейтинг країн-рекордсменів за кількістю котів. 

 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація