Свиня-зірка: свійська тварина вже 9 років мешкає в квартирі київської багатоповерхівки

Свиня-зірка: свійська тварина вже 9 років мешкає в квартирі київської багатоповерхівки

Деякі сусіди навіть не здогадувались про екзотичне сусідство.

Свиня, яку вигулює жінка на чималому повідку серед київських багатоповерхівок, повесилила соціальні мережі, йдеться в ТСН.16.45.

Кадри, на яких господарка вигулює свиню, набрали вже тисячі переглядів, а чимало користувачів почали жартувати про останню прогулянку тварини перед великоднім столом. Та насправді свинка вже роками мешкає у квартирі своїх дбайливих господарів. Опівдні Марго, так звати свинку, виходить на прогулянку. Ірина Георгіївна намагається витягнути тварину з квартири на вулицю, але вона не квапиться. «Ви близько не підходьте, бо вона мене охороняє, хату охороняє, краще за собаку», - попереджає журналістів власниця тварини.

Урешті під умовляння та бублики Марго таки виходить у люди. «Два рази на день гуляє, як собака. Вона дуже любить бублички, і вона не дуже любить палички кормові», - каже пані Ірина.

Киянка тримає у квартирі свиню та регулярно виводить її на прогулянки

Киянка тримає у квартирі свиню та регулярно виводить її на прогулянки

Поки Марго робить свої справи, власниця розповідає, що жарти про великодній стіл недоречні, бо Марго пережила вже 9 Великоднів. Спершу, її планували віддати в село, але передумали - позаяк порося мало би лишитися невеликим, але щороку повідець доводилося розширяти. «Важить 80 кілограмчиків. Яблучка, апельсини, дуже любить банани», - хизується жінка.

Тепер для Марго вдома на підлозі зробили окреме спальне місце, а іноді свиня займає і диван. Сусіди кажуть, що навіть не відчувають, що поряд із ними, у квартирі живе свійська льоха. До того ж, справляє потреби тварина лише на вулиці, де за Марго прибирають власники. Променад у хатньої свині триває з півгодини, а після вона тягне господарку додому. «Не вкусить як собака, але штани порвать може. Її не можна наказувать. Дуже злопам'ятна», - пояснює Ірина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація