"Своя людина": як Кличко їздить в громадському транспорті та висить "як сосиска"

"Своя людина": як Кличко їздить в громадському транспорті та висить "як сосиска"

Фото: УНІАН

"Звичайна людина" під наглядом камер і телебачення їздить на метро і саджає дерева.

Піар був і залишається сильною та важливою стороною підтримки свого образу та самореклами. Як відомо, існує декілька його видів. Один з них, найпоширеніший - це "своя людина". Політики всіляко намагаються показати та довести, що вони такі ж звичайні люди, як і всі. Вони їздять на громадському транспорті, стоять у заторах як усі, займаються громадською діяльністю і живуть на середню заробітну плату. Не дивно, що кожна така подія обов'язково з'являється у ЗМІ.

ТСН.uа після поїздки на велосипеді на роботу Віталія Кличка вирішив нагадати читачам моменти політичної біографії столичного градоначальника, коли він намагався бути "своєю людиною".

1. Сьогодні, 19 квітня, столичний голова Віталій Кличко, приїхав на роботу на велосипеді. Мер Києва також заявив, що відтепер буде їздити на роботу і по справах в центральній частині міста тільки на велосипеді. За його словами, це зручно і швидко в київських заторах, а також корисно для здоров'я, тому що активно пересуваєшся.

2. У листопаді 2015 року громадськість облетіла новина про те, як мер столиці Віталій Кличко проїхався в переповненому автобусі, тролейбусі і в столичній електричці.

Напередодні виборів мера Києва чинний глава столиці активно зустрічався з киянами, не пропускав жодного суботника, відвідував ринки, школи та їздив у громадському транспорті.

Саме тоді, ще кандидат в мери Києва проїхався по новому маршруту разом з киянами в автобусі, який прямував від Троєщини до Центрального ж/д вокзалу. Також мер міста проїхав кілька станцій на новій електричці і представив нові тролейбуси.

3. Також нещодавно політик взяв участь у суботнику, який відбувався на Трухановому острові.

Хто з народних обранців виконав обіцянку і прийшов на суботник

Хто з народних обранців виконав обіцянку і прийшов на суботник

4. У жовтні 2014 року, Віталій Кличко на презентації модернізованих вагонів метро проїхався в столичній підземці.

Незважаючи на те, що поїзд був сучасний і пасажирів, крім Кличка, посла Японії і журналістів не було, ЗМІ добре розпіарили цей "відважний вчинок".

5. На Водохреща 2015 року, Кличко також не залишився без уваги.

Мер столиці разом зі своїм братом на камери пірнали в Дніпро. Так відомі брати вирішили відсвяткувати Хрещення Господнє.

6. Восени 2015 року мер Києва Віталій Кличко навіть під час відкриття спортивного майданчика піарився перед камерами і намагався продемонструвати свою гарну фізичну форму, правда це вийшло не з першого разу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація