Турист завів фотоблог про життя злодія, який вкрав у нього смартфон

Злодій навіть не здогадується, що його особисті фото стали надбанням інтернету.

В інтернеті з'явився фотоблог про життя злодія, який викрав смартфон. Автором блогу "Життя незнайомця, що вкрав мій телефон" (Life of a stranger who stole my phone) є колишній власник смартфону.

Хафід з Дубаї вкрав смартфон у одного з німецьких туристів, що відпочивали на острові Ібіца (Іспанія).

Проте злодій забув відключити автоматичне завантаження фотографій зі смартфону в інтернет. Тепер усі фотографії, які робить Хафід, потрапляють до сервісу Dropbox, з якого колишній власник смартфону їх скачує та виставляє зі своїми уїдливими коментарями на новостворений фотоблог про Хафіда.

"Викрадач мого смартфону не видалив аплікацію Dropbox, так само він не вимкнув автоматичний вхід у аплікацію - ось чому я можу бачити на своєму комп'ютері кожне фото, яке він робить!", - стверджує автор блогу.

Автор блогу виклав фотографії житла Хафіда та дізнався, що дві подруги злодія займаються шиттям, щоби себе прогодувати.

Блогер зрідка дозволяє собі нецензурні вислови на адресу Хафіда, хоча більшість його коментарів до фотографій радше іронічні. Наприклад, щодо фотографій Хафіда на пляжі блогер пише: "Салям алейкум! Хафід розширює свій бізнес і тепер він викрадає маленьких людей, годує їх та відпускає назад у дюни, а перед тим краде їх смартфони".

Блогер певен, що саме Хафід є викрадачем, оскільки той "передавав привіт" колишньому власнику на Facebook - саме так німець і дізнався ім'я свого кривдника.

Нагадаємо, що нещодавно у Москві продавали кухонну сіль під виглядом смартфонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація