У Британії з'явився Tinder для корів. Фермери у захваті

У Британії з'явився Tinder для корів. Фермери у захваті

Фото: Associated Press

Додаток допомагає легко знайти пару для спарювання корови.

Британський стартап запустив додаток Tudder, за допомогою якого фермери можуть підібрати ідеального партнера для своєї корови. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Сільськогосподарський стартап Hectare Agritech придумав аналог популярного додатку для знайомств та сексуальних стосунків без зобов'язань Tinder. Але цей додаток допомагає розводити здорових корів.

У Tudder можна знайти інформацію про тварин із 42 тис. ферм у всій Британії – профіль "користувача" має дані про його місцеперебування, здоров’я, вік, режим харчування, санітарний стан та власника. 

"Tudder - це новий додаток для сватання, який допомагає сільськогосподарським тваринам у Великій Британії знайти партнерів-розмножувачів", - повідомляє Apple App Store.

За словами фермера Маркуса Лемпарда з південно-західного Уельсу, додаток дуже зручний.

"Вихід на ринок - це неприємність. Якщо я поїду на відкритий ринок з биком, а потім, можливо, поверну його, це заблокує роботу на фермі принаймні на два тижні", - уточнив він.

Зазначається, поки що Tudder працює тільки в межах Британії. Розробник програми скоро планує випустити такий додаток для овець.

Нагадаємо, у грудні 2018 року американський фермер-ентузіаст Джинн Генсон зняв відео, на якому корови утворюють католицький хрест.

Австралійська корова, яку вважають найбільшою в країні, уникла смерті на бійні через свої розміри

Австралійська корова, яку вважають найбільшою в країні, уникла смерті на бійні через свої розміри

Повʼязані теми:

Наступна публікація