У Британському пабі "зліпили" велетенського різдвяного сніговика із винних пляшок

У Британському пабі "зліпили" велетенського різдвяного сніговика із винних пляшок

Фото: Metro

Для цього знадобилося 2000 пляшок.

Працівники пабу The Queen Victoria Inn у британському місті Прідді вигадали, як можна використати прості пляшки. З них чоловіки звели величезного сніговика поруч із баром до різдвяних свят.

Про це пише Metro.

Головними проектантами стали власник пабу Ланк Волтон та його товариш - інженер Бен Селвей. Чоловіки використали пляшки з-під вина, які залишалися після посиденьок відвідувачів. Усього знадобилося 2000 пляшок.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The old man and his masterpiece #priddy #gingerbreadinn

Допис, поширений Josh Walton (@joshwalton)

Щоб зробити шестиметрового сніговика, чоловіки спочатку збудували каркас, а потім - вставляли по колу пляшки. Також вони доробили ніс та очі, й додали трохи світла. На це вони витратили всього один тиждень.

"Запалили" сніговика на спеціальній вечірці пабу. За словами власника, матеріали, з яких зробили статую, здадуть на перероблення.

Будинок, у якому розташований паб, теж прикрасили. З нього зробили казковий різдвяний будиночок із пряниками, цукерками та ялинками.

Фото: facebook.com/queenvicpriddy

Нагадаємо, відвідувачі одного з торгових центрів у Великій Британії помітили дивну інсталяцію, у якій двох ведмедів поставили у непристойну позу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація