У Хорватії створили музей похмілля, щоб показати небезпечність алкоголю

У Хорватії створили музей похмілля, щоб показати небезпечність алкоголю

Фото: скриншот з відео

Засновники зібрали найдивніші історії похмілля своїх друзів.

У Загребі (Хорватія) з'явився перший музей похмілля. Про це повідомляє видання CNN.

Тут зібрані сувеніри, пов'язані з 25 історіями новорічного похмілля. Однак, за словами організаторів, незабаром покажуть, наскільки алкоголь може бути небезпечний не тільки на новорічні свята.

Гостям пропонують спробувати ракію, місцевий бренді і пограти в дартс зі спеціальними окулярами на носі, що імітують ефект сп'яніння.

За словами одного із засновників музею Ріно Дубоковіча, серед експонатів виявилися дивні речі, з якими прокидалися люди після нічних гулянок.

Дубоковіч і його подруга Роберта Мікеліч вирішили відкрити музей після історії одного з їхніх друзів, який прокинувся після вечірки з велосипедною педаллю в кишені, не знаючи, як вона туди потрапила. Дубоковіч і Мікеліч зібрали в музей історії похмілля своїх друзів.

Засновники заявили, що музей створили не для того, щоб прославляти п'яні вечірки, а навпаки, щоб показати, до чого може довести алкоголь.

Нагадаємо, у вересні 2019 року суд у Франкфурті (Німеччина) розглядав позов проти виробника Антипохмільний продукції і вирішив, що похмілля можна вважати хворобою. 

Як швидко позбутися новорічного похмілля - рецепти від українських зірок

Як швидко позбутися новорічного похмілля - рецепти від українських зірок

Повʼязані теми:

Наступна публікація