У Канаді мандрівниця врятувалася від пуми завдяки пісні Metallica

У Канаді мандрівниця врятувалася від пуми завдяки пісні Metallica

Фото: Associated Press

Після порятунку жінка не вимикала пісню цілий день.

У Канаді жінка твердить, що змогла відлякати від себе хижу пуму піснею групи Metallica.

Про це повідомляє CNN.

45-річна Ді Галлант пішла у похід у місті Дункан, що на півдні острова Ванкувер, разом зі своїм собакою Мерфі 23 липня. Вона каже, що була лише за кілька кілометрів від лісу, коли раптом зрозуміла, що в них завелася компанія: їх переслідувала пума.

Спочатку жінка була заінтригована, адже ніколи раніше не бачила цього хижака так близько. Втім потім вона зрозуміла, що тварина наближається до неї. Вона закричала, і пума перестала рухатися. Але не відступила.

Галлант намагалася розмахувати руками і кричати на кішку, кажучи щось на кшталт "погане кошеня!" і "забирайся звідси!", але пума була нерухомою. Тоді Галлант увімкнула на телефоні найгучнішу групу, яку тільки знайшла: Metallica. А саме пісню "Don't Tread On Me" ("Не наступай на мене").  Це стало і попередженням, і закликом.

Саме після цього тварина побігла геть. Схоже, вона не оцінила важкі ударні і вокал Джеймса Гетфілда.

За словами жінки усе сталось швидко, хвилин за п’ять, і вона не встигла злякатися. Галант залишила пісню на повторі до кінця свого походу. "Я, безумовно, впевнена, що Metallica врятувала мій день там", - каже вона.

Нагадаємо, американець Травіс Коуффман розповів, як вижив після атаки дикої пуми. Тварина напала на чоловіка під час пробіжки у місті Форт-Коллінс. Звір вчепився йому у гомілку. Потім кігтями почав роздирати шкіру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація