"У мене є цей російський хлопець": прем'єр Австралії хльостко спародіював Дональда Трампа

"У мене є цей російський хлопець": прем'єр Австралії хльостко спародіював Дональда Трампа

Фото: Reuters

Тернбулл точно передав інтонації і стиль мовлення американського лідера.

Прем'єр-міністр Австралії Малколм Тернбулл спародіював президента США Дональда Трампа, точно передавши інтонації і стиль мовлення американського лідера.

Це сталося під час закритого благодійного заходу в австралійському парламенті, пише The Independent.

Тернбулл розповідав глядачам про свою зустріч з Трампом у Нью-Йорку в травні.

"Це було чудово. Це було найпрекрасніше з усього, що я коли-небудь робив. Дональд і я, ми виграємо і виграємо в цих опитуваннях. Ми виграємо так багато, що ми виграємо, ми виграємо так, як раніше ніколи не вигравали", - сказав він.

Потім Тернбулл натякає на розслідування зв'язків кампанії Трампа з Росією, додавши: "У мене є цей російський хлопець... Повірте, це правда, це правда".

Нагадаємо, у лютому президент США Дональд Трамп назвав свою телефонну розмову з прем'єр-міністром Австралії Малкольмом Тернбуллом "найгіршою" за день. Трамп зненацька  закінчив бесіду, під час якої обговорювалася угода адміністрації Барака Обами з австралійською владою. Так, вона тривала 25 хвилин замість запланованої години. У своєму Twiiter американський лідер  написав, що згідно з документом, США приймуть "тисячі нелегальних мігрантів з Австралії", і пообіцяв розібратися з "цією бісовою угодою". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація