У "Межигір'я" почали організовувати екскурсійні тури з трансфером

У "Межигір'я" почали організовувати екскурсійні тури з трансфером

План-схема екскурсійних об'єктів "Межигір'я" для туристів / Фото: vk.com/in_mej

Туристична поїздка з Полтави обійдеться в 250 гривень.

У Полтаві почали набирати групу туристів, які хочуть поїхати в колишню резиденцію екс-президента Віктора Януковича "Межигір'я" в Нових Петрівцях на Київщині.

У соцмережі створили групу, де уточняють, що за дорогу слід заплатити 230 грн, а за вхід на територію "Межигір'я" - ще 20 грн.

Організатори екскурсії також розробили програму візиту, карту резиденції.

"Межигір'я" є символом корупції президентського масштабу - "музей корупції". Площа комплексу "Межигір'я" - 140 гектарів. На території розташовані яхтовий причал, кінний клуб, тир, тенісний корт, поле для гольфу, СПА-центр, ферма, молокозавод, теплиці, зоопарк, гаражі, їдальня, ангар для гелікоптера та інші об'єкти. Із 1935 по 2007 роки "Межигір'я" було державною урядовою резиденцією . Після 2007 року було виведено в приватну власність", - розповідають про привабливість туристичного об'єкту.

Крім того, зазначають, що в зоопарку є "14 страусів, 14 видів фазанів, пара курячих гусей, дрофи, журавлі, цесарки, декоративні кури, два метиса дикої свині, чотири плямистих олені, п'ять муфлонів, чотири лані, два барани, два олені, три антилопи, три дійні корови, кози зааненської породи, вівці, свині".

Нагадаємо, стало відомо, що штори лише в одній кімнаті "Межигір'я" Януковича коштували, як десять квартир

Повʼязані теми:

Наступна публікація