У Південній Африці туристи заскочили гепардів за "сексом утрьох" – відео здивувало навіть фахівців

У Південній Африці туристи заскочили гепардів за "сексом утрьох" – відео здивувало навіть фахівців

Фото: Pexels

Гепарди зазвичай дуже сором'язливі під час спарювання.

У заповіднику Тсвалу Калахарі, що у Південній Африці, туристи заскочили гепардів за "сексом утрьох".

Про це пише The Mirror.

Окрім того, що подібна поведінка в принципі нетипова для тварин, гепарди славляться своєю сором'язливістю, коли справа доходить до спарювання.

Так, на відео схопили момент, коли два самці притисли самку до землі. Вона намагається звільнитися від них, але один з гепардів впивається їй зубами у шию, аби втримати.

Хуан Вентер, який зробив ці кадри, не одразу зрозумів, що відбувається. Спочатку йому здалося, що тварини б'ються. Проте коли він второпав, що відбувається, своїм гостям сказав не зупиняти знімання, адже "вони більше ніколи такого не побачать".

За словами Хуана, навіть його знайомі з понад 15-річним досвідом у галузі ніколи такого не бачили. На його думку, малоймовірно, що хтось побачить таке у дикій природі знову.

"Кішки зрештою ховаючись заповзли у кущі, бо вони неймовірно сором'язливі під час спарювання. А ми не хотіли їх турбувати, адже треба поважати природу", - додав очевидець.

Нагадаємо, у Танзанції гепард застрибнув у джип до туриста під час сафарі. Звір не на жарт перелякав пасажира, але минулося добре.

Повʼязані теми:

Наступна публікація