У Південній Кореї створили спеціальні "молитовні капсули", щоб уникнути зараження COVID-19 (фото)

У Південній Кореї створили спеціальні "молитовні капсули", щоб уникнути зараження COVID-19 (фото)

Фото: news.vice.com

Щодня в Південній Кореї фіксують від 400 до 700 нових випадків зараження.

Буддійський храм Тегенса в Південній Кореї знайшов спосіб убезпечити віруючих в розпал пандемії. Щотижневі релігійні церемонії проводять на відкритому повітрі, а молитися парафіянам пропонують в спеціальних прозорих наметах, які дозволяють зберігати дистанцію і мінімізувати контакт з іншими людьми.

Як повідомляє Vice, за кожною людиною закріплюють особисту "молитовну капсулу" на якій написано її ім'я.

Незважаючи на те, що темпи зараження COVID-19 в країні знизилися, щодня в Південній Кореї фіксують від 400 до 700 нових випадків, і спалахи захворювання в минулому році були відзначені саме після великих релігійних зібрань. Головний монах храму Тегенса, розташованого на висоті тисяча метрів над рівнем моря, підкреслює, що захисні капсули - спосіб не припиняти свою діяльність, незважаючи на карантинні обмеження, але молитися безпечно:

"Усередині храму дуже мало місця, тому у вихідні ми проводимо церемонії на вулиці. Але я подумав, що люди все одно можуть заразитися, коли ми читаємо буддійські молитви вголос. Тому ми закупили близько 130 прозорих наметів. Капсули захищають парафіян не тільки від контакту з іншими людьми, але і від холодного вітру", - зазначив монах храму Тегенса.

Фото: news.vice.com
Фото: Vice news

Нагадаємо, що дипломат РФ, нехтуючи карантином, влаштував гучну вечірку в Ризі і показував сусідам середні пальці. На вечірці розважалося близько 10 людей.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація