У Росії ледве не перекинули труну під час бійки зі стріляниною на цвинтарі

У Росії ледве не перекинули труну під час бійки зі стріляниною на цвинтарі

Фото: kharkov-online.com

Нетиповим виявився похорон жінки в Ленінградській області.

У селищі міського типу Кузьмолово Всеволжського району Ленінградської області вдень 10 липня стався конфлікт зі стріляниною на місцевому кладовищі. Охоронці цвинтаря намагалися не пропустити на його територію жалобну процесію з труною.

Працівники ритуальної компанії "Камея" та родичі покійної 55-річної жінки в буквальному значенні слова проривалися на кладовище. Під час короткого, але рішучого штурму вони "протисли" загорожу з охоронців муніципальної казенної установи "Спеціалізована служба в сфері поховання та похоронної справи", при цьому активно використовуючи домовину в якості тарану. В якусь мить штовханини труна ледве не опинилася на землі. Один із охоронців вистрілив у повітря з пістолету, яким погрожував ритуальникам і рідним спочилої.

За інформацією місцевих ЗМІ, свідками конфлікту стали сестра і мати небіжчиці. На місце подій викликали поліцію, працівники котрої доправили до відділку охоронців, працівників адміністрації кладовища та найбільш активних родичів померлої, котру ховали. Директор муніципальної служби пояснив, що його сторона всього лиш вимагала показати документи, зокрема дозвіл на поховання, та "оформити все, як годиться". Працівники ж ритуальної компанії наголошують на тому, що їх фірма легально працює на цьому кладовищі з 1994 року, а спроба заблокувати похорон є "провокацією", за котрою немає "нічого святого". Нарізка подій, які потрапили в об’єктиви камер спостереження, з’явилася в інтернеті.

Днями в Мексиці на одному з матчів серед дитячих команд батьки та інші родичі юних футболістів влаштували бійку на трибуні. Інцидент стався в околицях невеликого міста Аламос. Учасники бійки використовували парасолі та інші підручні речі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація