У сафарі-парку в Англії озброєні до зубів бабуїни нападають на відвідувачів

У сафарі-парку в Англії озброєні до зубів бабуїни нападають на відвідувачів

Фото: Pexels

Де мавпи взяли зброю, достеменно невідомо.

У англійському сафарі-паку Ноуслі, графство Мерсісайд гуляє озброєна зграя бабуїнів. У них є ножі, викрутки, ланцюгові пили та інші предмети.

Про це повідомляє видання Metro.

Співробітники парку заявили, що помітили зграю бабуїнів, які носять з собою різні предмети. Одні підозрюють, що мавп жартома озброїли відвідувачі бо думали, що тварини завдадуть шкоди автомобілям інших людей. Інші припускають, що бабуїни забрали інструменти з ящиків робочих, які заходили в їх вольєр.

Бабуїни оточували тих, хто в'їжджав на територію сафарі-парку автомобілем і в деяких випадках відривали двірники і бічні дзеркала. Механік з довколишнього автомагазину розповів: "Цього року у мене було двоє покупців, які стали жертвами цих бабуїнів. Діти радіють, коли мавпи обліплюють автомобіль, а потім батьки їдуть додому без номерних знаків".

Представник парку заявив, що озброєні мавпи можуть бути міською легендою: "Ми вважаємо, що багато хто з цих історій перебільшені. Їх прикрашають, коли розповідають один одному, щоб зробити більш захоплюючими і неймовірними".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на камеру зафільмували агресивну мавпу, яка напала на качку і з’їла її каченят. 

Спецоперація в центрі Одеси: ловили трьох мавп, які втекли із зоопарку.

Спецоперація в центрі Одеси: ловили трьох мавп, які втекли із зоопарку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація