У США чоловік подолав 564 км заради зустрічі із 14-річною. Вона виявилася приманкою

У США чоловік подолав 564 км заради зустрічі із 14-річною. Вона виявилася приманкою

Фото: NBC News

Педофіл потрапив на гачок поліцейського.

Мешканець американської Індіани подолав 564 кілометри, щоб зайнятися сексом із 14-річною дівчинкою. Нею виявився коп під прикриттям.

Про це пише NBC News.

Чоловік на ім’я Томмі Лі Дженкінс познайомився із 14-річною дівчинкою Кайлі у Мережі.  У листуванні із нею він просив надсилати оголені фотографії. Також він запрошував Кайлі до Індіани, але та відмовилася. Тоді Томмі надіслав їй відверте фото і додав, що "хоче мати 500 дітей".

Він захотів зайнятися із нею сексом, але Кайлі була за 564 кілометри від нього. Чоловік пішки та зрідка за допомогою транспорту подолав відстань і прибув до Вісконсіна, де проживала дівчинка. 

Однак на нього чекав неприємний сюрприз. Неповнолітньою дівчиною був поліцейський під прикриттям. Педофіла зустрів заступник шерифа округу Віннебаго, який заарештував чоловіка за звинуваченнями в примусі неповнолітніх до сексу. Йому загрожує від 10 років позбавлення волі до довічного терміну.

Дженкінса вже звинувачували у сексуальному насильстві. Його засуджували до чотирьох років умовного терміну за чотири випадки знущання над дітьми в 2012 році.

Нагадаємо, в американському штаті Орегон тренер середньої школи обіймами обеззброїв учня, який прийшов до закладу з рушницею. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація