У США героїчний папуга криками "вогонь" врятував сім’ю від пожежі

У США героїчний папуга криками "вогонь" врятував сім’ю від пожежі

Фото: pixabay.com

Самому птаху не вдалося пережити пожежу.

Коли будинок у містечку Лебанон штату Теннесі зранку охопив вогонь, сім’я в ньому міцно спала. Втім улюбленець родини папуга Луї своїми криками всіх врятував.

Про це розповідає New York Post.

"Луї – справжній герой", - сказала Барбара Кляйн, яка пережила пожежу. "Якби не він, я, мабуть, спала би під час пожежі. Він почав кричати "вогонь". Він ніколи не говорив цього слова на моїй пам’яті. Коли я прокинулась, пожежа ширилися підлогою вітальні", - розповіла жінка.

На жаль, сам Луї, а також пес сім’ї не пережили пожежу. Чоловік Барбари та їхня 6-річна онучка врятувалася, хоча чоловік Барбари Ларрі був госпіталізований.

"Він побіг до кухні і намагався гасити вогонь водою", - розповіла Барбара. "Після того як ми пішли, він побіг назад до будинку, щоб спробувати врятувати наших домашніх улюбленців та гітару свого діда. Він постійно казав, що не може дихати, а я кричала йому, щоб він вибігав з дому. Я сказав йому вийти, і він виповз. Я витягла його з вогню", - розповіла Барбара.

За її словами, Ларрі обпік руки, обличчя і ніс, і йому довелося очистити легені. Також чоловіка вводили у штучну кому. Барбара каже, що Ларрі дивом вдалося вижити. На щастя, його вже виписали з лікарні.

Тепер сім'ї потрібно буде знайти новий будинок, але вони кажуть, що громада їм допомагає. Їм приносять одяг, а також оплатили квартиру на три місяці. "Чоловік, який надав нам квартиру, також подарував нам дитинча папуги. Ми його називаємо Луї молодший", - розповіла жінка.

Нагадаємо, у США жінка злякалася криків про допомогу і викликала поліцію. Виявилося, її нажахав папуга, що вміє розмовляти. Мешканка Флориди почула із помешкання сусіда дивні крики “Випусти мене, випусти мене!”.

У Китаї селянин врятував мавпеня від смерті, і той віддячив йому щирими почуттями

У Китаї селянин врятував мавпеня від смерті, і той віддячив йому щирими почуттями

Повʼязані теми:

Наступна публікація