У США акушерка почала народжувати, коли приймала пологи у своєї пацієнтки

У США акушерка почала народжувати, коли приймала пологи у своєї пацієнтки

У США акушерка почала народжувати, коли приймала пологи у своєї пацієнтки

Фото: Facebook/Emily Jacobs

Новонародженого хлопчика назвали Джетт.

У штаті Айова, США, акушер-геніколог Емілі Джейкобс передчасно почала народжувати, коли приймала пологи у іншої жінки.

Про це повідомляє видання ABC News.

"Я помітила амніотичну рідину (навколоплідні води - ред.) і подумала, що вона пацієнтки, яка народжувала, – сказала Джейкобс.  – Я зрозуміла, що це моя, лише тоді, коли вийшла з кімнати".

Через декілька годин 28-річна лікарка вперше стала мамою – народила хлопчика Джетта.

Джейкобс вважає, що її унікальна історія пологів зробила її кращим лікарем, який "більше розуміє" своїх майбутніх пацієнтів: "Це безперечно зробило мене більш чуйною і більш обізнаною про те, як це відбувається".

"Під час передчасних пологів жінки дуже хвилюються про здоров'я своєї дитини і про власне здоров'я. Тепер, коли я пройшла через це, цілком можу оцінити те, наскільки хвилюєшся і нервуєш", – додала вона.

Зараз малюку 7 тижнів, він вдома і чудово почувається.

Своєю чергою видання The Marion Star повідомляє, що Джейкобс лише нещодавно почала працювати у лікарні – 1 липня.

Випадок трапився близько четвертої ранку, коли до кінця зміни жінки залишалося години три. Вона приймала другу чи третю дитину за день. У той час її чоловік, Райан, був вдома. Емілі забула свій мобільний телефон, що рідко трапляється, і позичила телефон, щоб зателефонувати йому.

"Я отримав виклик о 4:45 ранку, але не відповів, бо не впізнав номер. Тоді вона надіслала мені повідомлення про те, що відбувається, і я одразу виїхав", – пригадує Райан.

Чоловік – вчитель за фахом. На велике полегшення дружини, він погодився на рік покинути роботу, щоб бути вдома з дитиною.

Нагадаємо, донька найстаршої мами України пішла у перший клас. Сама поява дівчинки на світ – сенсація. Валентина Підвербна народила її у 66. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація