У США помер геймер під час 24-годинного стрімінгу гри World of Tanks

У США помер геймер під час 24-годинного стрімінгу гри World of Tanks

Фото: metro.co.uk

Відігравши приблизно 22 години, Віньйо вийшов на перекур, після чого не повернувся у гру.

Американець Брайан Віньо зі штату Вірджинія помер під час 24-годинного благодійного марафону в World of Tanks.

Віньйо грав під нікнеймом PoShYbRiD в "танчики" більше п'яти років і часто брав участь у благодійних онлайн-марафонах через сервіс потокового відео Twitch, в якому зазвичай транслюють кіберспортивні турніри, повідомляє Metro.co.uk.

Мета марафону — зібрати гроші для невиліковно хворих дітей. Відігравши приблизно 22 години, Віньйо вийшов на перекур, після чого вже не повернувся у гру. Модератори і глядачі подумали, що він пішов спати. Однак у той же день один із знайомих геймера побачив його онлайн в соцмережах і написав йому повідомлення, яке залишилося без відповіді.

Американець Брайан Віньйо / Фото: metro.co.uk

Поліція штату підтвердила смерть Віньйо, однак про обставини смерті геймера правоохоронці не повідомили. Ігрове співтовариство висловило свої співчуття на його сторінці в соцмережах. У чоловіка залишилася дружина і троє дітей.

Зазначимо, що World of Tanks — популярна онлайн-стратегія, яка була розроблена в серпні 2010 року. В "танчики" грають мільйони користувачів у всьому світі.

Нагадаємо, в Україні стрімко поширюється небезпечна гра серед підлітків "Біжи або помри".

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції поліції ГУ області Ірина Карюк, ризикована вулична гра, суть якої полягає в тому, щоб на мобільний телефон зняти, як гравці перебігають дорогу як можна ближче до транспортного засобу, що рухається, знайшла своїх шанувальників в деяких країнах ближнього зарубіжжя.

За непідтвердженими даними, гра "Біжи або помри" прийшла в Україну з Росії, де вже є жертви.

Повʼязані теми:

Наступна публікація