У США жінку засудили до 10 років позбавлення волі за шлюб зі своєю матір’ю

У США жінку засудили до 10 років позбавлення волі за шлюб зі своєю матір’ю

Фото: Fox News

Матір раніше вже була одружена зі своїм сином.

В американському штаті Оклахома засудили до позбавлення волі місцеву мешканку за шлюб зі своєю рідною матір’ю.

Про це повідомляє The Washington Post.

26-річна Місті Спенн з міста Дункан визнала свою провину у незаконному шлюбі зі своєю 44-річною матір'ю Патрісією Енн Спенн. Суд призначив їй максимальне покарання за інцест, який в Оклахомі є поза законом, – 10 років позбавлення волі.

Патрісія Енн Спенн своєї провини не визнає. Вона вважає шлюб законним, адже втратила опіку над дітьми багато років тому. Більше того, вона не вказана в їхніх свідоцтвах про народження.

Це не перший шлюб Патрісії зі своєю дитиною. Колись вона вже була одружена зі своїм біологічним сином, але родичі розірвали свої стосунки 2010 року.

Справу проти матері також розглядатимуть у суді, але трохи пізніше. 

Нагадаємо, брат і сестра з Німеччини, які живуть як подружня пара і разом зачали чотирьох дітей, програли в Європейському суді з прав людини позов проти німецького закону, який забороняє інцест. Патрік Штюбінг і Сюзан Каролевскі не знали одне одного в дитинстві і зустрілися, коли йому було вже за 20, а їй – 16. Між братом і сестрою за обопільною згодою зав'язалися близькі стосунки, вони народили чотирьох дітей, двоє з яких кваліфікуються як інваліди. Троє з них в даний час виховуються в притулках. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація