У Таїланді від зараження крові померла черепаха, з якої дістали майже тисячу монет

У Таїланді від зараження крові померла черепаха, з якої дістали майже тисячу монет

Фото: Reuters

Плазун помер через два тижні після операції.

У Таїланді 25-річна морська черепаха, яка проковтнула майже тисячу монет, померла у вівторок, 21 березня, через два тижні після операції зі звільнення її черева.

Причиною смерті було зараження крові від дрібних грошей. Про це повідомив доктор Ачарія Саіласута, професор ветеринарного факультету Університету Чулалонгкорн в Бангкоку, передає Associated Press.

"Вона принаймні, мала можливість вільно плавати й щасливо харчуватися, перш ніж вона померла", —сказав доктор Нантаріка Чансуе, який раніше видалив 5 кг монет зі шлунка черепахи під час багатогодинної операції 6 березня.

У черепахи на прізвисько Банк, здавалося, після операції справи йшли добре, але обстеження показало проблеми з її кишечником. Лікарі провели другу операцію, але Банк більше ніколи не прокинулася і померла у вівторок вранці.

Нагадаємо, Банк жила в громадському ставку в провінції Чонбурі, близько 175 кілометрів на південний схід від Бангкока. Черепаха проковтнула 915 монет, які туристи кидали в ставок "на удачу". Зрештою, черепаха з'їла стільки моент, що її оболонка тріснула.

Повʼязані теми:

Наступна публікація