У Великій Британії дворічний хлопчик невдало стрибав на ліжку і навпіл зламав стегнову кістку

У Великій Британії дворічний хлопчик невдало стрибав на ліжку і навпіл зламав стегнову кістку

Фото: Press ansd Journal

Зазвичай такий перелом можливий лише за аварії.

У Великій Британії дворічний хлопчик стрибав на ліжку, однак невдало приземлився і навпіл зламав стегнову кістку.

Про це пише Press ansd Journal.

Дворічний Харріс Браун стрибав на ліжку, яке заправляла його матір. В одну мить вона почула дивний хрускіт. Коли вона подивилась на хлопчика, його тіло повернулося в один бік, а нога - в протилежну. Малюк плакав і кричав, але згодом згорнувся калачиком і мав такий вигляд, ніби ніби хоче спати. Жінка відвезла сина до лікарні, де на рентгені виявили, що у дитини спіральний перелом. Це означає, що кістка розламалася навпіл.

"Це найбільша кістка в тілі, і вона просто розвалилася. Лікарі заявили, що такі переломи отримують при аваріях, падінні з батутів або в результаті домашнього насильства", - розповіла жінка.

Лікарі назвали травму "великим невезінням", однак і операцію не призначили - через вік дитини. Браун три тижні провів у лікарні із зафіксованою у кріпленні ногою. Згодом він повернувся додому, однак знову захотів стрибати на ліжку. Матір пояснила, що він ще занадто маленький, аби провести аналогію між подіями.

Нагадаємо, в Японії з лікарні виписали хлопчика, який народився передчасно лише на 24 тижні вагітності з потрібних 38-40, і важив 268 грамів. Життя малюка стало унікальним випадком в історії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація