У Великій Британії шукають господарів для "кролика-єдинорога"

У Великій Британії шукають господарів для "кролика-єдинорога"

Фото: itv.com

Фотографії тваринки вже "перебралися" із соцмереж у світові ЗМІ.

Один із притулків для тварин у Великій Британії шукає нових господарів для незвичного вигляду кролика, якого вже прозвали "єдинорогом". Його вухо зміщене і знаходиться посередині лоба, повідомляє itv.com.

Тваринку звати Вонкі, попри дивне розташування вуха – це повністю здоровий 4-річний кролик. Його попередні власники через особисті причини не можуть більше доглядати за хатніми улюбленцями, тому притулок шукає для звірятка нових господарів.

Зоозахисників зачарував зовнішній вигляд кролика: коли він піднімає вухо вгору, Вонкі чимось нагадує міфічного єдинорога. У притулку сподіваються, що ця особливість зіграє на користь малюка і він напередодні Різдва отримає нового дбайливого доглядальника. Вонкі характеризують, як ніжного і доброзичливого. Кролик полюбляє, коли його гладять по спині, однак не любить, коли піднімають.

Раніше в Мережі жінка виклала відео, на якому видно останні моменти життя кролика, якого нажахали звуки феєрверків. Тваринка дрижала кілька годин поспіль, а потім перестала дихати.

Інтернет підірвало фото кролика у поліцейській формі

Інтернет підірвало фото кролика у поліцейській формі

Повʼязані теми:

Наступна публікація