У Великій Британії знайшли найстарішу еротичну танцівницю бурлеску

У Великій Британії знайшли найстарішу еротичну танцівницю бурлеску

У Великій Британії знайшли найстарішу еротичну танцівницю бурлеску

Фото: facebook.com/marilyn.bersey

Жінка подалася у танці після смерті чоловіка.

Мешканка британського острова Вайт Мерилін Берсі почала танцювати бурлеск через самотність і стала найстарішою танцівницею бурлеску. 

Про це пише Mirror.

Мерилін почала займатися еротичними танцями, коли їй виповнилося 70 років. Її чоловік помер, а дорослі діти роз’їхалися, тож жінка вирішила щось змінити у своїх буднях.

Берсі випадково побачила у Facebook групу про бурлеск, і тоді вона захотіла спробувати себе у таких танцях. Спочатку жінка сумнівалася, що її приймуть, через поважний вік. Але все сталося інакше: Мерилін потрапила на тренування, а згодом почала виступати.

Тепер вона виступає під псевдонімом Фоксі Ля Мер і раз на тиждень виступає із двома номерами. У неї є два еротичних костюми: вони складаються із корсета та пензликів, які прикривають її соски. Їх вона майструє самостійно.

"У бурлеску є все, що я хочу робити. Мене зачепило з першого дня. Я раптом відчула себе жіночною і такою ефектною", - поділилася 71-річна танцівниця.

Нагадаємо, британка Енн Брокенброу, яка проживає в будинку для літніх людей, забажала, аби поліція заарештувала її за будь-який злочин. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація